no nie do końca się zgodzę, to forum jest mało wiarygodne bo za wielu tu co mało się znają na giełdzie jak tylko przebije 7-6 PLN to golnie na 9-10 PLN chyba że znów wszystko nagle poleci ........ docelowo latem po q2 sadzę że 15 PLN osiągnie.
i nie słuchajcie analna bo ma osobiste chyba zatargi.
dla ciekawych ... zamów opony a zobaczysz jak działają, ja kupiłem i poszło jak 'jak po maśle' mimo świąt i szczytu w e-handlu. DAJĄ RADĘ
Witaj Rafale!
Podoba mi się Twoja wypowiedź,bo jest na dobrym,miłym poziomie.Rozumiem,że każdy ma różne zdanie na temat inwestycji w akcje,ale poprzez rynsztokowe posty marginesu(zapewne bez wykształcenia) i swoistej zawiści,trudno tu przekazywać jakieś informacje.Raz wspomniałem,że naprawdę duzo wiem o tej spółce oraz innych działających w e-commers,ale nie chce mi się dzielic swymi wiadomościami widząc poziom postów.A szkoda,bo forum powinno być wymianą istotnych informacji między inwestorami-zarówno dobrych i złych-a każdy powinien sam podejmować decyzje inwestycyjne.A tu co jakiś czas czytam,po ile komuś się wydaje będzie wynosił kurs jakichś akcji-tu nie ma co nawet komentowac...