jak na tą spółkę ostatnimy czasy to duże zlecenie. Czyżby jakieś mocno pozytywne info w drodze i powrót na ponad 1,00 zł. Żal było patrzeć na cenę w okolicach 0,60, także uważam, że teraz tylko w górę.
przez ostatnie sześć sesji właściciela zmieniło ok 90tys akcji pomiedzy 0.60 a 0.78
jeśli poziom 0.60 zostanie obroniony przez najbliższe sesje powinnno zapoczątkować to korekte całego trendu spadkowego ktory rozpoczał od 24.50 jeśli zniesienie spadków wyniosłoby 38.2 kurs w ciągu ok2-3 miesiecy mógłby wrócić w ok 7-9zl
w tej chwili w obrocie znajduje sie 1,574mln akcji co przy obecnej cenie daje wartość
1.1mln myślę że warto obserwować ten papierek w najbliższym czasie bo w mojej ocenie ostatnie sesje to zapowiedż bardzo ciekawego okresu notowan tej spółki
c
zapraszam do dyskusji jakie są wasze przemyślenia
patrzymy na ten papier z trochę innej perspektywy ja mam sr 0 62 wiec nie zdą żyłem się zawieść ale zwykle najlepiej dają zarobić papierki gdzie zdecydowana większość jest sfrusrowana dotychczasowymi not i tutaj z taką sytuacją mamy do czynienia
Mój wczorajszy post został usunięty choc nie wiem dlaczego. Kupiłem we wtoerk 2000 sztuk po 0,66 zł ok. 15.30 aby można było go zamknąc po 0,72 zł. W wśrodę 100 sztuk po 0,70 zł o 13.09. Nie widzę żeby było wielkie zaintertesowanie skoro moje śmieszne zlecenie ustawiło kurs na koniec roku. Gdyby nie ono zamknęło by się po 0,63 zł. Tak więc bardzo chciałbym aby Twoje przepowiednie się spełniły ale nie za bardzo w to wierzę. Akumulacja owszem trwa ale może potrwac nawet rok a wówczas cena spadnie jeszcze o połowę. Jeszcze żeby zarząd nie wymyślił nowej emisji po 30gr., bo skończymy tak jak Veno. Jeżeli będziesz miał rację to będzie cud. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
widze że niewielu tu optymistów to dobry sygnał
a swoja drogą veno jest warte uwagi szkoda {dla mnie oczywiście}że nikt tam nie chce sypnąc po 2 gr bo chętnie bym wziął niedługo po 3 będą się bić to tylko kwestia czasu
przez najblizsze 2-3 miesiace będzie się wiele ciekawych rzeczy działo na NC
ale zwykle tak jest że wiekszość dostrzega pewne rzeczy zbyt póżno więc uwazajcie żeby nie przegapić takiej okazji pozdrawiam
No cóż "Mentor". Będzie bardzo ciężko. Pytanie nie kto kupił tylko dlaczego Sanfield to sprzedał skoro osoba z funduszu jest rodzinnie powiązana z władzami spółki i ma dostęp do info. Tak świetlanej spółki nie sprzedaje się przecież przed "wybiciem".
nie wpisuj się więcej pod moim nickiem forum jest dla wszystkich więc nie rozumiem dlaczego się podszywasz pod kogoś pisz w swoim imieniu a będziesz bardziej wiarygodny{ jeśli o czymś takim możemy tu mówić]