• «Czemu tak bojaźliwi jesteście? Jakże brak wam wiary!» Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    «W pewnym mieście żył sędzia, który Boga się nie bał i nie liczył się z ludźmi. 3 W tym samym mieście żyła wdowa, która przychodziła do niego z prośbą: „Obroń mnie przed moim przeciwnikiem!” 4 Przez pewien czas nie chciał; lecz potem rzekł do siebie: „Chociaż Boga się nie boję ani z ludźmi się nie liczę, 5 to jednak, ponieważ naprzykrza mi się ta wdowa, wezmę ją w obronę, żeby nie nachodziła mnie bez końca i nie zadręczała mnie”».
    6 I Pan dodał: «Słuchajcie, co mówi ten niesprawiedliwy sędzia. 7 A Bóg, czyż nie weźmie w obronę swoich wybranych, którzy dniem i nocą wołają do Niego, i czy będzie zwlekał w ich sprawie? 8 Powiadam wam, że prędko weźmie ich w obronę. Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?»
  • Re: «Czemu tak bojaźliwi jesteście? Jakże brak wam wiary!» Autor: ~My [5.173.166.*]
    Ta Sprawa Sądowa na której był Daniel i jego
    zeznania w Prokuraturze, to może więcej dla nas znaczyć, niż manifestacja
  • Re: «Czemu tak bojaźliwi jesteście? Jakże brak wam wiary!» Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Tutaj wszystko jest ważne.

Bez wiary będziecie jak Izraelici, którzy 40 lat chodzili po pustyni, a ziemię obiecaną zobaczą dopiero przyszłe pokolenia.

W E nie mówimy o tym, że zapodział się baton za 80gr, lecz pytamy gdzie poszły miliardy i gdzie idą setki milionów?
    Czy mamy jasność o czym mówimy?

Jak działają Prokuratury i Sądy to mogą powiedzieć Ci, którzy mieli kontakt z tymi instytucjami.

Tam pracują ludzie, którzy muszą wiedzieć, że tu są prawdziwie poszkodowani ludzie, a prawdziwie poszkodowani głośno mówią o swojej krzywdzie.

Zaprawdę zaprawdę powiadam Wam, dostaniecie wynik na miarę Waszej wiary.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.