Patrząc na to co sie stało z cena to dywidendę przeznaczę na świeży niechciany papierek, cena wygląda na atrakcyjną a może spadnie jeszcze. Witam po wakacjach
Dnia 2023-08-29 o godz. 16:11 ~obserwator napisał(a): > Patrząc na to co sie stało z cena to dywidendę przeznaczę na świeży niechciany papierek, cena wygląda na atrakcyjną a może spadnie jeszcze. Witam po wakacjach
nie cisza , a kicha ! ! ! na całego ! walor zdychający - ledwo co zipie ! kicha na całego ! nie polecam !
Jutro powinna być dywidenda, i co z tego. Jeśli 20% z obdarowanych będzie chciało sobie dokupić papieru to będzie przy tej cenie 17 tys. akcji może się zrobić niewielki popyt lub nawet całkiem spory patrząc na wolumeny. Pojawia się pytanie czy ktoś czeka na te pieniądze przed wynikami jeśli będą nieciekawe wpadnie mu 60 tyś. Ja tylko pomyślałem :) idzie ciekawy czas. No zobaczymy czy jest popyt czy podaż i kto silniejszy. Ciekawi mnie kiedy ta spółka przebije 6 PLN
ciężka będzie trzy utrzymać ! ...a , ten o sześciu ! - marzyciel ! wielkim błędem było robić dywidendę ! marazm i stagnacja z częstymi elementami spadku - tak to widzę .
Pakiet mi wszedł odkupione co wywaliłem, ale mało tych akcji zdecydowanie większy obrót musi być, jak jeszcze jest ktoś chętny to proszę wyrzucać będę ustawiał zlecenia.
Dnia 2023-09-27 o godz. 19:51 ~obserwator napisał(a): > Pakiet mi wszedł odkupione co wywaliłem, ale mało tych akcji zdecydowanie większy obrót musi być, jak jeszcze jest ktoś chętny to proszę wyrzucać będę ustawiał zlecenia.
dwa dni na potwierdzenie wybicia ubieranie i zakupy potem tej ceny już nie będzie po wynikach. koniec miesiąca kwartału itd. podobna branża pokazała dobre wyniki zobaczymy jak zuk za spekulujemy 50% zjazd ceny zobaczymy czy podaż taka chętna do pozbywania się papieru ja uważam ze podaż brnie a papier chce być skupowany tylko chętnych brak na wywalanie. Gruby musi się postarać i dobrze szurnąć. czego tu się bać, jak zrozumiesz to to będziesz kupować zuk czy inne papiery. Oni wiedza kto ile ma papieru i się po głowie drapie kto tyle oddal, prawda i jak to teraz zebrać.
No i doszliśmy do wartości księgowej moim zdaniem wyniki nie będą złe, patrzę na obroty tygodniowe i cos jest na rzeczy. nie widzę dalszego uwalania pewnie będzie szarpniecie dla hecy ale kierunek obstawiam do góry jak chce się zarobić wyjścia nie ma. Jak pójdzie dołem to w funduszu się zapłaczą po raz kolejny będą na minusie. kto dal tak się w... w Stąporkowie to jednak maja głowę do interesów ( naciągnąć fundusz na 6 melona to trzeba mieć dar ). Ależ będzie ciekawie w pon. do zobaczenia.
No to ładna niespodzianka fundusz jednak w rozpaczy będzie a prezes jednak okazał się kłamcą. Nie ma wpływu na wyniki noc nie działa a wyniki 2022 wynikały z koninktury. Tyle w temacie.
Dodam jeszcze że, Stanisław ty wywaliles akcje i nie pochwaliła sie , nie ładnie i nie według przepisów. No nic krecha na całego i nie interesuje się tą już spółka przekretasy