1\33minuta 45s o monnari wspomina , ciekawe czemu ten spekulant wypowiada się o monnari i jaki ma cel ??? On nie robi tego bez celu tak myślę, czy to podprogowe działanie w jego stylu ??? Ciekawe , ciekawe
Tak jak ktoś tutaj już pisał Prezes z Mopsem BPS myślał że skupi tanio akcje przewalając akcje z lewej kieszeni do prawej obnizając cenę akcji sobie sztucznie, a tutaj zonk bo akcje są sukcesywnie zbierane im spod nosa .I tak o to Mops z prezesem zostali ładnie załatwieni karma ich dopadła hehe .Chcieli oskubać Akcjonariuszy a tutaj Akcjonariusze i rynek oskubią z akcji prezesa i jego Mops BPS !I tak powinno się robić z cwaniakami ! Kasę z skupu odłożoną mogą sobie teraz przeznaczyć na dom dziecka zrobią lepszy pożytek hehe !
To spekulant i cwaniak więc jak mówi o jakieś spółce to nie robi tego bezinteresownie , a ma wyznawców i doskonale wie jak działa psychologia , fala tłumu i podprogowe przesłanie . Taką spółką jak monnari można pospekulować bo jeszcze mało płynna i wywołać tu ruch on może . Może to tylko takie gadanie ale trzeba obserwować spółkę i tego cwaniaka . Kiedyś mówił że jego mpay i fala tłumu podbiła kurs ogromnie . Tak czy siak monnari idzie powoli w górę a w spółce wszystko ładnie poprawione
A co to tylko prezes myślał że ma kasę hehe są więksi gracze ............jak będziemy chcieli zbierzemy wszystkie akcje tak aby na rynku pozostały tylko okruchy dla prezesa i Mopsu BPS hehe Akcję będziemy zbierać dalej tak jak pisałem 1-2 grosiki wyżej od zleceń Mopsu tak aby nic nie zebrali już taniej . Jak rynek dołączy to prezes z Mopsem będą mogli sobie skupić akcje ale powyżej 50 zł ............tak się kończy cwaniactwo i gra przeciw akcjonariuszom . Ale zabawa dopiero się zacznie spokojnie ...................
To prawda , że mówił ja to odbieram jako ciekawostka i może nic to nie znaczy ,ale jeśli cwaniak z rynku wymienia z nazwy firmę i o nie mówi że wiedział że to dobra spółka to zastanawiam się czy rzeczy . Możliwe że to nic nie znaczy , dlatego napisałem że trzeba obserwować monari i tego cwaniaka . Monari fundamentalnie dobra firma i czekamy na dalsze dobre informacje oraz wyniki
Tak jak pisałem akcje będziemy zbierać sukcesywnie 1-2 grosiki wyżej tak aby prezes z Mopsem Bps nic nie kupił taniej już i nie kupi ...........A jak dołączy do nas rynek to Mops Bps będzie skupował ale powyżej 50 zł :)
Co do P.Rafała wie w co inwestowac ma wiedze i doświadczenie i wie co w Monnari piszczy bo śledzi spółkę od dawna ............i nie tylko on zresztą ...........to tak w skrócie :) a tym czasem noga na noge i proszę sie przyglądać i przyzwyczajać bo to dopiero początki tego co zobaczycie .......
No i 55 tyś akcji wciągnięte .................i tak powoli 1-2 rgosiki powyżej zleceń Mopsu Bps zbieramy panowie powoli i systematycznie zbieramy akcje z rynku nie podbijając kursu .Przed nami wiele sesji do zbierania akcji a więc ustawiamy się i czekamy aż wpadną akcje nam i taki skup będziemy teraz prowadzili tak aby Mops Bps nic nie zebrał akcji już tanio .
obroty rosną już 320tyś , coś zaczyna się dziać ciekawego . Ktoś docenia spółkę i kupuję więc czekamy na dalsze wiadomości . Może zobaczymy już niebawem milionowe obroty
No ba. Pamiętam czasy jak 300 tys. plus to był regularny codzienny obrót. Dzisiaj jest wyjątkiem ale szczęśliwie tutaj już nie ma kto sprzedawać, więc jeśli tylko kupujący będą ..... Rozmarzyłem się.
Wszystko w swoim czasie panowie przyjdzie czas na mln obroty ale jeszcze nie teraz ............najpierw zbierzemy akcje a na ogromne wzrosty przyjdzie czas.
Spekuluję że Zaorski z bandą tu coś kombinuje i jest coś na rzeczy taka moja teoria . A fakty są takie że monnari po przejęciu rozwinie skrzydła i ztski wzrosną . Te nowe sklepy i sprzedaż internetowa zrobi swoje tak jak skup akcji oraz spadający dolar . Idą piękne czasy dla tej firmy
Dnia 2023-08-30 o godz. 10:24 ~Janko napisał(a): > No i 55 tyś akcji wciągnięte .................i tak powoli 1-2 rgosiki powyżej zleceń Mopsu Bps zbieramy panowie powoli i systematycznie zbieramy akcje z rynku nie podbijając kursu .Przed nami wiele sesji do zbierania akcji a więc ustawiamy się i czekamy aż wpadną akcje nam i taki skup będziemy teraz prowadzili tak aby Mops Bps nic nie zebrał akcji już tanio .
Brawo Janko świetna taktyka na Mops BPS który został na peronie bo myśleli że skupia akcyjki dla prezia po 5 zł i niżej a tutaj zonk haha no i po skupowane haha ładnie dostali z liścia od rynku i akcjonariuszy którzy zbierają akcje im z przed nosa ! tak trzymać panowie niech teraz prezes kwiczy z nimi hehe
Tak jak pisałem będziemy zbierać akcje sukcesywnie przed wielonikiem Mopsem z Bps, pamietajcie ustawiamy zlecenia 1-2 grosze wyżej od zleceń Mopsu i czekamy aż wpadnie nie podbijając kursu akcji stopniowo będziemy zbierać akcje z rynku sobie tak aby Mops Bps nic nie zebrał już taniej .Plan Mopsu Bps legł właśnie w gruzach chcieli sobie skupować akcje zaniżając kurs akcji a tutaj zonk zostali na peronie bo zaczeliśmy my im zbierać i tak będziemy robić dalej .Chcieli wykiwać akcjonariuszy no to sami się wykiwali teraz niech im prezes wypłaci nagrodę za nieudolność haha Myśleli że Akcjonariusze i rynek sobie z nimi nie poradzą a tutaj zonk szybko zostali spacyfikowani :)
Pamiętać powolutku zbieramy bez zbędnych szybkich ruchów .............ustawiamy 1-2 grosze wyżej od zleceń Mopsu i czekamy spokojnie aż wpadnie bo jeszcze sporo mamy czasu i sesji na zbieranie akcji .
Pamiętać powolutku zbieramy bez zbędnych szybkich ruchów .............ustawiamy koszyczek tuż obok drzewa i czekamy spokojnie aż spadnie jakiś z brązową główką ....na drzewie jest ich mnóstwo a my czekamy , bo jeszcze sporo mamy czasu , jeszcze jesień się nie kończy . Trzeba pamiętać , żeby koszyczek wyłożyć jakąś miękką tkaniną , żeby grzybki się nie połamały podczas spadania . A te które spadną obok koszyczka należy ostrożnie włożyć do koszyczka .
Dnia 2023-08-31 o godz. 14:40 ~asd napisał(a): > https://www.propertynews.pl/centra-handlowe/monnari-ma-nowa-lokalizacje-w-galerii-slonecznej,138435.html > > https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,30108335,ten-dodatek-z-monnari-jest-na-mega-wyprzedazy-idealny-dla-pan.html > > Pięknie i ładnie niech otwierają i gazety czy portale reklamują naszą spółeczkę a zyski do spółki wpadają . Tak dalej
Wszystko idzie zgodne z planem nawet bym powiedział więcej szybciej znacznie niż było planowane .............a głośno to dopiero będzie o Monnari o czym się przekonacie niebawem .
Wszystko w swoim czasie panowie najpierw zakupy czekamy i skupujemy akcje pamiętać 1-2 grosze wyżej od zleceń Mopsu Bps i czekamy aż wpadną nam akcyjki nic wyżej nie dawać czekać spokojnie .
Zmieniła się sytuacja na akcjach. Padł sygnał kupna akcji po konsolidacji wielomiesięcznej tak że wzrosty dopiero przed nami. Oczywiście po chwilowym odpoczynku w strefie 6 zł. Do CWK 1 brakuje jeszcze 40 % wzrostu kursu akcji. A ta wartość księgowa jest do tego mocno zaniżona . Ale łatwo nie będzie bo zawsze początki są trudne.
Czy ja wiem czy nie będzie łatwo/? Tu 1 milion obroru i może kurs być plus 20% . Ostatnio obroty rosną i widać że ktoś kupuję jednego dnia mocno jak na monnari a innego trochę mniej ale dalej zbiera . Więc musimy czekać na więcej . I oczywiście zaczną portale pisać więcej o monnari jak przejmą tą firmę finalnie . Oraz zacznie się pewnie więcej gadania przez youtubowych inwestorów o monnari . Tu jak będzie przejęcie i dobre wyniki spółki może być ciekawie jak wejdzie więcej inwestorów i zobaczy potencjał którego jeszcze wielu nie widzi
Spokojnie panowie 1-2 grosiki wyżej ustawiamy zlecenia nic wyżej i czekamy aż wpadnie nic wyżej nie dawać .Mamy jeszcze czasu a więc jeszcze trochę akcji wpadnie od prezia i mopsu jego poprzez przesypywanie wystarczy ustawić się 1-2 grosze powyżej i samo wpadnie .I tak teraz zbieramy akcje panowie spokojnie a do celu ...............do końca roku sporo czasu a więc powolutku zbieranko nic szybko .Na duże ruchy przyjdzie czas jak rynek zacznie mocniej wchodzić wtedy wyzbierają akcje resztę.
No i czekamy na zrzute panowie :) niech prezes sypie bo czasu mam coraz mniej z Mopsem BPS :) ustawiamy się pany po 5,70 i czekamy spokojnie 1-2 grosze wyżej od zleceń Mopsu dajemy nic wyżej tak aby nic nie zebrali dla prezia podczas przerzucenia akcji z lewej kieszeni do prawej !