• No i gitara, papier odleszczony i jedziemy dalej. Autor: ~Manolo [89.64.45.*]
    Sam dzisiaj trochę dokupiłem ale ostrzegam, jestem gotów na zrzuty najdalej idące bo mam do dyspozycji trochę wojska ^^

Trochę późno się dowiedziałem bo Panowie Gamer i tam chyba ktoś jeszcze słabo się zabraliście za reklame.
    Zobaczyłem no i lecę tutaj, przewalam wszystkie twarde dane i jak ujrzałem prezesa to mówię zdrowy wałek ktoś ciśnie ^^
    Tylko mnie zastanowiło że ciut zbyt ordynarnie idzie z pokazywaniem na forum Movie Games ^^

No to co, Movie Games to już u mnie produkt sztandarowy, miłość od pierwszego spojrzenia i prześwietlenia spółki.
    Aczkolwiek ilość pracowników na 2022 to mnie ciut wstępnie przeraził..
    Tego Bankiera to się powinno JE,.,... jak by to powiedział Zbigniew Stonoga.

Mówcie co chcecie i to może drobiazg natomiast ja z góry dokonałem już fałszywej analizy spółki dzięki ich niedopatrzeniom. SunDragon następny do kolejki względem braku aktualnych danych.
    Ale nieobrazliwe posty czasem lubia skasowac, ci moderatorzy to duzo chyba inwestuja ^^

Trzymajta się i najlepszego

• Re: No i gitara, papier odleszczony i jedziemy dalej. Autor: ~Manolo [89.64.45.*]
    W każdym razie nie wiem jakie macie plany, czy wyjście po calości czy jakieś partie, nie wiem gdzie się na lewą ustawiać ale mam czas. Jak byście tak zbili na 0.40 chociaż dobrodzieje to bym uznał za miły gest powitalny ^^
  • Re: No i gitara, papier odleszczony i jedziemy dalej. Autor: ~Daro [89.151.47.*]
    spoko będzie niedługo i 40 gr a miłym gestem będzie przelanie mi na konto :) ja zainwestuje i ci potem oddam hajs :)))
  • Re: No i gitara, papier odleszczony i jedziemy dalej. Autor: ~Gamer [31.61.250.*]
    Wczoraj sporo się przemieliło 60+ zatem spekulanci co kasowali zysk 100% się cashowali,a weszli nowi bo cena dalej atrakcyjna.troche się przemieli i pójdzie na złotówkę kolejnym ruchem,tak to widzę.
  • Re: No i gitara, papier odleszczony i jedziemy dalej. Autor: ~Wuja [5.173.18.*]
    Z kopyta kulig rwie
[x]
VINCIGEN -2,23% 0,35 2025-09-19 16:42:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.