• SPRZEDANE Autor: ~RCX [87.116.242.*]
    Póki co dziękuję. Zarobek mały ale zarobek. Przynajmniej nie wyłożyłem się na korekcie. Wrócę za tydzień-dwa. Brak troli spadkowych - ewidentne upychanie. Spółka w TOP5 ZYSKUJĄCYCH aby podstawić pod nos napaleńcom, którzy skupią. To zawsze kończy się tak samo. Do zoba zaniedługo - bo spółka godna uwagi i pieniędzy.
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~30centymetrow [89.64.80.*]
    Oj chyba za wcześnie. Zobaczymy
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Nowicjusz [31.60.236.*]
    Kiedy, na jakim poziomie warto wejść? Mam 100 k .
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~30centymetrow [89.64.80.*]
    Nie wiadomo.
    Gdybym miał taką wolna gotówkę chyba kupowałbym pakietami co jakiś czas
    Ale nikt Ci nie powie co i kiedy kupować bo to Twoje pieniądze
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Bkmed [37.225.80.*]
    Zapewne dzis sprzedał po 8.80zl. Fakty są takie że skup ciągle trwa i nie wygląda to na żadna dystrybucję. Ja kupiłem i usredniam w górę. Szeroki juz jest po korekcie. Banki wyciągną wigi na kolejną fale wzrostową.
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Nowicjusz [31.60.236.*]
    Kupiłem. Średnia 8,63
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Rcx [31.6.160.*]
    Tego Ci nie powiem za duże ryzyko dla mnie póki co że powróci znów na oporze. W moim przypadku nieco za wysoko kupiłem z nadzieją na ath pod wyniki. Podstawową zasadą giełdy nie tracić wyszedłem. Ale na pewno wrócę. Cognor to świetna spółka z mega perspektywami. Póki co dziś kupiłem NIO na promocji. Aktualnie 6procent zarobku. Ale na nio szacuje 15USD. Powodzenia wszystkim.
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Baca [193.106.246.*]
    Good Job!
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Baca [193.106.246.*]
    A jak nie lubisz nudy to polecam Arctic, Votum, Marvipol, Unimot. Po sprzedaży Cognora jestem tam.
  • Re: SPRZEDANE Autor: ~Rcx [31.6.160.*]
    Arctic odbije to pewne. Bardzo dobra spółka. Unimot też ma genialne perspektywy. Votum i Marvipol nie czytałem interesowałem się. Ciekawia mnie dwie inne z GPW ale tutaj przed zakupem nie napiszę bo różne osoby to czytają... pozdrawiam
[x]
COGNOR -2,12% 6,00 2026-05-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.