Póki co dziękuję. Zarobek mały ale zarobek. Przynajmniej nie wyłożyłem się na korekcie. Wrócę za tydzień-dwa. Brak troli spadkowych - ewidentne upychanie. Spółka w TOP5 ZYSKUJĄCYCH aby podstawić pod nos napaleńcom, którzy skupią. To zawsze kończy się tak samo. Do zoba zaniedługo - bo spółka godna uwagi i pieniędzy.
Zapewne dzis sprzedał po 8.80zl. Fakty są takie że skup ciągle trwa i nie wygląda to na żadna dystrybucję. Ja kupiłem i usredniam w górę. Szeroki juz jest po korekcie. Banki wyciągną wigi na kolejną fale wzrostową.
Tego Ci nie powiem za duże ryzyko dla mnie póki co że powróci znów na oporze. W moim przypadku nieco za wysoko kupiłem z nadzieją na ath pod wyniki. Podstawową zasadą giełdy nie tracić wyszedłem. Ale na pewno wrócę. Cognor to świetna spółka z mega perspektywami. Póki co dziś kupiłem NIO na promocji. Aktualnie 6procent zarobku. Ale na nio szacuje 15USD. Powodzenia wszystkim.
Arctic odbije to pewne. Bardzo dobra spółka. Unimot też ma genialne perspektywy. Votum i Marvipol nie czytałem interesowałem się. Ciekawia mnie dwie inne z GPW ale tutaj przed zakupem nie napiszę bo różne osoby to czytają... pozdrawiam