Kolejny raz w sierpniu w obrocie handlowym ACTION pojawiły się nowe marki: Starmix - Dom, warsztat, ogród - odkurzacze przemysłowe, HUTT - AGD (roboty), Yeastar - sieci i systemy zabezpieczeń (telekomunikacja), Prinker - zdrowie i uroda (osprzęt do tatuaży), Grentor - sieci i systemy zabezpieczeń.
Źródło (serwis B2B ACTION): https://is3.action.pl/
cześć Holmsie, jak zawsze "czuwasz" nad tym co się realnie w spółce odbywa, oby tylko im "miejsca w magazynach" starczyło na te nowości, ps czy jest możliwość gdzieś wymienić poza bankierem z Tobą kilka słów co do ACT lub choćby "ciekawej" bananowej? pozdrawiam i już niedługo ostatni kwartał, jakże lubiany
Symparia to dobry pomysł, bo tam można trafić wtęcz szóstkę w totka. A szvzęśliwych szóstek na papierach Action to jest przecież zatrzęsienie, co widzimy.
Dnia 2023-08-28 o godz. 21:04 ~bywalec napisał(a): > cześć Holmsie, > jak zawsze "czuwasz" nad tym co się realnie w spółce odbywa, oby tylko im "miejsca w magazynach" starczyło na te nowości, > ps czy jest możliwość gdzieś wymienić poza bankierem z Tobą kilka słów co do ACT lub choćby "ciekawej" bananowej? > pozdrawiam i już niedługo ostatni kwartał, jakże lubiany
[...]
Cześć Bywalcze, jak inni wieloletni forumowicze wiedzą jesteśmy tutaj i na papierkach ACTION sporo czasu i część naszych młodszych stażem troszkę nie może ścierpieć, że kupowaliśmy naszą perłę ACT również poniżej dwóch złotych. W tamtych czasach można tutaj było więcej pobocznych tematów poruszać - a dziś widać, że... niezbyt. Przypomnę Ci tylko, że nie jestem z Twoich okolic, więc na WZA nie jest mi spieszno, choć może kiedyś - teraz zaufałem zarządowi Spółki i nie ma potrzeby jechać i się tam wymądrzać.. Niektórzy forumowicze ACT bywali na Walnym, więc wiedzą jak to jest - wtedy najlepiej byłoby się spotkać. No, ale mam daleko. Do > 35 zł, gdy ewentualnie będziemy rozważać sprzedaż akcji może jeszcze nadarzy się okazja - choć i przy okazji do emerytury coraz bliżej, a czym bliżej to i statystycznie większe prawdopodobieństwo, że może i jasności umysłu zabraknąć do dalszych inwestycji na GPW i gdzie indziej. Jednak > 35 zł osiągniemy wcześniej. Ci, którzy dziś kupią ACTION i tak zarobią ponad 100%. Czego wszystkim czytelnikom życzę. Pozdrawiam i bywaj! PS Jako, iż jesteś zwolennikiem dobrych trunków, to kierując tą wspomnianą jasnością umysłu - prośba również do wszystkich:- nie przesadzajmy z napitkiem, bo nasze inwestycje diabli wezmą. Koniec moralizowania - czas inwestowania. Cześć.