Żenada i 100m mułu. 10 groszy i mnie tu nie ma, przynajmniej odzyskam choć trochę tego co tutaj dalej i kupię sobie samochód, a nie tylko tracę. Pozdrawiam tych, którzy już stracili wiarę.
Ixi widzę się nie poddajesz. Nie ma co trollowi odpisywać. Przeraża mnie to, że jak ostatnio na ułamek sekundy wystawiłem wszystkie swoje akcje PKC przed otwarciem to TKO było jeden grosz. Tragedia jak dla mnie. Nie ma chętnych na kupno? Straszna stagnacja jest. Czy pojawią się tutaj znów jakieś sensowne obroty?
Poczekajmy jeszcze tydzień i coś się zacznie dziać. Mam nadzieję że na plus dla nas wszystkich, którzy posiadają większe pakiety.Ja zawsze walczę do końca i nie mam zamiaru się poddawać, choćby ten koniec był inny niż oczekuję a sraj niech pisze co chce,on ma nie wszystkich w domu
Takie 4Mass no super odpaliło. Patentus też po długim czasie super poszedł. Raen podobnie. Wiem że to inne spółki, ale no niech tutaj w końcu zawita tydzień milionowych obrotów i żeby każdy był zadowolony :) Sam trochę ubolewam, że nie mam za co dobierać, bo w końcu to musi trochę urosnąć
Mnie to co mam to wystarczy, może dobiorę ze 100 tys po niedzieli. Lubię mieć okrągły pakiecik a to co dobiorę to przeznaczę na denerwowanie tych co próbują zabijać kurs 20,50 szt akcji.Zobaczymy kto zrezygnuje bo ja mogę robić po kilkadziesiąt takich zleceń dziennie