Do konca czerwca miał byc inwestor dla Ackermana - gdzie jest ESPI ? Czy Ackerman oddał 3 mln pozyczki ? Miał termin .Gdzie jest ESPI? Co dalej z LuON ? Wrzesień aktualny ? Co z odkupieniem 50 % LuOn akcji od osób prywtnych - gdzie jest ESPI ? CZY W TYM ZE SZYMANSKI POSIADA ponad 50 % akcji WAT - bedzie WEZWANIE ???? We wrzesniu powrót do szkoły - moze na pierwszycvh lekcjach przypomna jak sie pisze - bo anafabetyzm komunikacyjny to tu na porzadku dziennym.
Pozszymanski - to pewnie jakims prywatym EMBRAJEREM , albo innym tupolewem lecisz .Jesli wyladujesz daj znać. Jesli ... Jestes medialny w razie co daj jakię ESPI - kto po tobie
WAT - złe pytanie , nie ILE mam tego papirusu , ale za ILE ? ZA wszystko co miałem .I to jest problem ? Tak .Ale mój czy chłopaków ?Jesli robia wałek .... To KTO jest bardziej zdesperowany - ONI z milionami / mogą je mnozyc ? czy ja skoro stracę WSZYSTKO ? Ja mam jeszcze czas na ich poprawę , ale ONI ??? Ja nie widze zadnego problemu na spotkania , nawet indywidualne, z nimi poza WZA .Kazdy gdzieś funkcjonuje.Oczywiście spotkania NIEZAPOWIEDZIANE .
Witam kolego dawno mnie tu nie było ! I tak zajrzałem . Jak narazie widze kurs cały czas okolice 10 zł a mogliśmy sprzedać w okolicach 38-44 he No ! I to na niezłym plusie !!! Akcjie kupowaliśmy między 10-15-20 zł No ! Nie znam teraz sytuacji bo opuściłem papier z — niestety na stracie ! 2 lata na papieże i plecy ! Ale to tylko do siebie prezesie bo było dużo na + a liczyło się na więcej ! A wyszedłem z 13 tysięcy do tylu !!! Ale już o tym zapomniałem ! Pozdrawiam starych akcjonariuszy i niech wam odbije !
Witam PI dzieki za pozdrowienia super Cie czytac .Skoro publicznie opisuje..my HISTORIĘ to ja tez , pisze dlaczego nie odpuszczę . Kupiłem , częsc oddałem po 20 zł / była redukcja / ale odkupiłem po 17- 18/ cześc poszła powyzej 40 zł .Zarobiłem , zapłciłem podatki unowoczesniłem dom itd. Odkupiłem za wcześnie - to juz widać Bo to ja jestem inwestorem Tak bywa . Nie mam pretensji do SIEBIE .Bo jestem inwestorem na podst danych z ESPI.Ale ja te kilka K akcji odłozyłem na EMERYTURE - zatem jestem zdeterminowany / i dlatego juz 1 x byłem w siedzibie / Zainwestowałem WSZYSTKO - jesli chłopaki mnie chca wy...jebuj c TO mam 14 na na bilety zeby ODSZUKAC generalnie to mi sie ta spólka bardzo podoba PI gdzie działsz ?
No jest taka niedroga spóleczka która powinna być grana niedługo ! Ale nie namawiam spójrz na Eskimos ! Wyglonda na bankruta ! Ale poleci na spokojnie na 2-3 złote przy tej cenie co jest teraz to duży zarobek .Tam się wszystko klaruje