Drodzy imwestorzy czy ma ktos z was ta niszowa spoleczke...czy tylko ma ja maly rekinek i przewala akcje z jednego konta na drugie bo strata w tym roku ...w obrocie niewiele ponad jeden procent,a wyniki jak z bajki....
Myslalam kiedys o niej ale cos cienkie obroty na niej i moze byc problem z wyjsciem.Zgadzam sie z Toba ze na TYM RYNKU moze to byc gwiazda...tylko czy rynek calkiem sie nie zawali to jest pytanie...no i ten Morgan tez moze sporo namieszac ...JA zaczne kupowac jak sie ociepli ...pozdrawiam
Spoko Slowan ja mam trochu tego papiera i dalej zbieram co miesiac 30 sz co prawda nieduzo ale im nizszy kurs tym wiecej kupie...ona jest lepsza od wszystkich ofe a moze oferm razem wzietych ....polecam ja tylko dlugodystancowcom zamiast lokaty...podobno duzy fundusz na niej siedzi tzn ma prawie 1% wiec moze robil jakies machinacje pod koniec roku...To najgorzej wyceniany bank na gieldzie ktos zawsze musi taki byc...ale ma za to zdrowe fundamenty i wierze ze kiedys bedzie ostra jazda...i akcji braknie...hehe
mam trochę tego towaru, strasznie mało płynny. Do spekulacji się nie nadaje, na długoterminową inwestycję mimo niezłych danych też mało nęcący. Nie upatruję w nim szansy na godziwy zarobek uwzględniający dobrą premię za ryzyko. Zamierzam pozbyć się w najbliższym kwartale. Może trochę wzrośnie płynność, bo sprzedawanie po kilka sztuk za dużo kosztuje na prowizji.
Ile obstawiam...hmhm....ciagle dokupuje i sprzedaje i ciagle mam wiecej akcyjek...ale juz sporo ich mam ...patrzac na fundamenty , jak sie Nordea rozwija,wyniki czuje sie u inwestorow raczej sceptycyzm i ogolny brak zainteresowania spolka no i dobrze bo jest lekka i inni jak "rzuca sie" na nia bedzie juz wysoko i wystarczy popatrzyc co zrobil kiedys Fortis podobienstw duzo... raczej nie wyrzuce ponizej gorala czyli 100 zlociszy a jak cierpliwosci wystarczy to po 200 bede w stanie oddac innym...hihi...jestem swiadom tego co pisze...duzy gubasek tu rzadzi i do wiosny urosniemy wysoko....pozdrawiam akconariat...
Wszystko zgodnie z "trendem"rosniemy dalej powolutku co prawda co niektorym marzy sie od razu 60% do przodu ale cierpliwosc nie zaszkodzi...a Ci o slabych nerwach zaczna tam odkupowac...
Slowan czemu tak trudno kupic akcje tej spolki to moze Ty podbijasz?Ciagle sie ustawiam i ucieka mi a czasami ktos w ostatniej chwili zabiera to co ja mialam kupic hmhm..Wyglada na to jakby ktos wiedzial wiecej i zabiera wszystko co jest do zabrania...a nie chce wystawiac +15
oj płytka byla ta korekta....jak bedzie po 50-70 PLN zaczna sie pojawiac bardzo dobre informacje...Ten bank juz dzis jest wart przynajmniej 100 pln....
Chciałem dzisiaj kupic troche papiera tej spółki z tzw.bezrobotnej kasy i o dziwo podczas modyfikacji zlecenia bo podwyzszałem cene program sie zawiesił na 2 godziny ! czary jakies czy to reka opatrzności zadziałała ! Prosze o opinie znawców tematu
Pozdrowienia dla inwestorów tak ogólnie
ja chciałbym pare tys zakupić. Ale wystarczy mi na razie. Trudno kupić i trudno sprzedać. W ostatnie dni ktoś wystawił zlecenie kupna po kilka tysi. Ale nic nie weszło. A dopiero dzisiaj machnęli obrotem 8 tysi akcji. Ciekawe komu zależy i co to znaczy.
Wasko wygrało przetarg organizowany przez Ministerstwo Finansów na sprzedaż i dostawę 390 serwerów, zestawów do mocowania serwerów, monitorów UPS i udzielenie licencji. Wartość oferty złożonej przez spółkę to 2,64 mln euro - wynika z suplementu do Dziennika Urzędowego UE.
Przetarg organizowany był według procedury otwartej. W postępowaniu złożono 19 ofert.