życzę Ci tego, ale wątpię, no może w przypływie spekulacyjnej atmosfery pojedzie na 15 gr. Z aktualnego poziomu musiałby urosnąć ponad 300%, a zatem musiałyby się pokazywać dobre wyniki Jeśli natomiast pokażą się dalsze straty i to z tak niezdarnym tłumaczeniem zarządu, który wręcz przyznał się, że utracił zdolność do nawigowania, oceny sytuacji itd. to kurs zjedzie na dno i spółka jak dawny Centrozap (ratowany zmianą nazwy na Ideon) przeniesie się na śmietnik NC.
poniżej 8 gr zaczną się 'ciasne drzwi', wystarczy, że ktoś rzuci PKC'em
ja jestem ubrany w te akcje i pewnie ten szkodnik, agent zarządu, który nawołuje by nie sprzedawać. To jest dopiero perfidia :((( nas, drobną ulicę namawiał by siedzieć na trefnym papierze. Udawał zgłoszenia, zamachy, i co? Doczekał 7gr i dalej namawia by trzymać
no tego bym nie powiedział. To, że kolo jest głupi to nie oznacza, że ma wpływ na wyniki M2 a te są fatalne. Wycena MC na początku (fuzja) spowodowała, że cały projekt zaczął gnić. Mam wrażenie, że całość była robiona pod sprzedanie MC, a być może MC powinno być zbankrutowane i nie powinno być łączone z M2. G... opakowali w ładny papier i ... po czasie mam efekty
wkrótce 5 gr - czy Grzegorz dobierasz na tym poziomie, czy czekasz na 2 gr ? Jesli nie wyskoczyłeś, to od 10 gr masz już 40% straty, innym chyba juz jest bez znaczenia i wisi kalafiorem. Jeśli ktoś brał po 60gr to mu urwało 90% - piekący ból
ja już jestem siny od tego borygo a na droższe napoje mnie nie stać. Moliera 2 też mógłby zacząć sprzedawać jakieś używane ciuchu, tanie wina i, jestem przekonany, zyski nagle by się pojawiły. Niestety, są zbyt głupi, by ekskluzywny biznes prowadzić. Obrót blisko 20k zł i kurs wali w dół.
na razie do góry, ale raczej nie pod wyniki, bo obrót niewielki (14k pln) wydaje się, że insiderzy + animator wskoczyli na falę entuzjazmu i liczą, że to wywoła popyt
Trzymam kciuki za Grzegorza, żeby choć wyzerował !
na poziomie 0,076 dzielny inwestor wystawił ofertę K na 161.104 szt. co daje ok 12.200 zł taką metodą mogą zachęcić do podniesienia oferty S na wyższe poziomy, jednak ktoś zna wyniki i sytuacje w firmie i może skorzystać z tej okazji i wypróżnić się z części zdobytego 'skarbu'. Popatrzymy