Oj coś mi się wydaje ze rodzina Macieja i Bogny wraz funduszem Opoka ktory kontrolują będą systematycznie podciągać kurs do ceny właściwej czyli trzy cyfrowej . Pytanie jest co zrobi Ciechanów ? Przed nami rewelacyjne wyniki które zmienia sposób postrzegania naszej perły.
W końcu przyjdzie moment kiedy będą musieli zasiąść do stołu i się dogadać . Nie ma innej opcji jak chcą zdjąć spółkę a to działa na nasza korzyść . Ciechanów ma pieniążki żeby dopiąć swego a Maciek ma na głowie ambicjonalna skaze która chciałby zmazać . 100zl plus jest jak najbardziej realne . Pozdrawiam
Oni już dawno na pewno są dogadani z rodziną D tylko chcą jak najwięcej wyciągnąć od drobnicy po taniości .Ja sprzedam jak rodzina sprzeda bo taka operacja nie pójdzie pod stołem a więc dostaniemy taką samą cenę.Tylko czekać bo mało nas już zostało.
Około 6%. A mi się wydaje że Cedrob jako sponsor rządzących chce sprzedać ten biznes jak ktoś pisał bo po wyborach może być różnie. Z Dudami są możliwe że dogadani dużo wyżej a każda akcja free głosy jest na wagę złota.
W żaden sposób kursu nie trzymają- mmarcin się kompromituje i tyle. Jak ma się pieniądze, to można z prawej strony brać akcji ile się chce, i tym samym podnosić kurs, ale nikt się do tego nie kwapi.
Obawiam sie ze dogadaja sie z Dudami ,czesc malych nie wytrzyma napiecia i sprzeda a reszcie zostanie srednia z 3 zaproszen.Liczylem ze ze strony ulicy bedzie wieksze cisnienie