Żeś się pomylił z forum. :DTo nie Maciej jasnowidz.:D Ale spoko, ja myślę, że zrobione wcześniej zapasy leków u klientów powoli się kończą i zaczęli znowu kupować.
Głupie pytania były, są i będą bez względu na to ile razy schemat się powtarza. To z czym mamy do czynienia wydarzyło się już tyle razy, że staje się męczące, ale leszcz wciąż patrzy, nie rozumie i niedowierza. Podobnie jak w polityce. Ludzie przed wyborami wciąż dają się łapać na wyświechtane hasła i wciskanie kitu. Gdyby na olimpiadzie była konkurencja - naiwność, Polacy zdobywaliby same złote medale.
Tego nie powiedziałem. To co wiadomo na pewno, to to, że nic nie wiadomo. Na razie, paru optymistów ustawiło się pod wyniki i czekają. Ci co chcieli już kupili. Jak wyniki będą ok. to kupować zaczną też mniej chętni. Jak będą złe, to zjazd do bazy. Tak jest tu od lat.
Zapytaj niejakiego Jb on już wie i widzi 4, 5, 10 zł. Oczywiście on nie nagania. Naganiają tylko ludzie, którzy obserwują i komentują obiektywnie. Czemu tak jest? Bo taki gostek jak Jb jest jak miód na zbolałe serca i portfele leszczyny. To jest temat psychologiczny. Można się doktoryzować, albo napisać habilitację.