I pewnie jeszcze potrwa. Ktoś by chciał te akcje ale nikt nie chce oddać więc już nawet biuro rachunkowe nie wyrabia zgodnie z życzeniem. Jak długo jeszcze to potrwa nie wiem ale ja wam swoich nie oddam więc kombinujcie dalej ale postarajcie się bardziej bo do tej pory slabiuteńko wam to idzie.
Ten co codziennie wystawia dwa podobne koszyki i czeka że może ktoś dołoży swoje. Jakbyś Ty to rozegrał geniuszu przy tak małej ilości na arkuszu sprzedaży żeby nie wybiło za mocno? Myśl.
Dnia 2023-08-27 o godz. 01:29 ~mkvl napisał(a): > I pewnie jeszcze potrwa. Ktoś by chciał te akcje ale nikt nie chce oddać więc już nawet biuro rachunkowe nie wyrabia zgodnie z życzeniem. Jak długo jeszcze to potrwa nie wiem ale ja wam swoich nie oddam więc kombinujcie dalej ale postarajcie się bardziej
Mam podobne przemyślenia. I dość komfortową sytuację, bo nawet jak wszystko zaorają i stracę te akcje całkowicie nie mając nawet jednej złotówki z tego, to nie szkodzi. Od czasu, kiedy kupiłem te akcje (i trochę uśredniłem) zarobiłem całkiem zadowalająco na innych spółkach. Więc nie mam żadnego ciśnienia. Co tu będzie, to będzie. A jak się uda zarobić, to potraktuję to jako bonus. A kto wie - jak nie zaorają, to może być tu pokaźna przebitka na kursie, oj tak...
A skoro nikt już nie sprzedaje tych akcji, to podejrzewam, że dużo więcej jest takich, jak my, którzy nie sprzedadzą tych akcji poniżej 10 zł choćby nie wiadomo co się działo :-)
I faktycznie niech sobie kombinują... Naprawdę ciekaw jestem, co tu rozegrają. nawet nie dla potencjalnego zysku, ale jako sytuację "z giełdy wziętą" :-)