• Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Akcjonariusz [90.197.20.*]
    Drogi Prezesie
    Petrolinvest

Czy może pan jako prezes spółki Petrolinvest napisać w komunikacie co się dzieje w spółce? Jakie są działania pańskiej pracy, wymagamy od pana tego jako akcjonariusze spółki petrolinvest. Jaką pan w ogóle grupę reprezentuję jako prezes spółki? Dlaczego pan dzieli akcjonariuszy na PAM i niezrzeszonych w PAM. Czy może pan jako prezes spółki udostępnić informacje żeby były dostępne dla wszystkich akcjonariuszy spółki.

Z poważaniem

Akcjonariusz spółki
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~RR [88.156.212.*]
    Zarząd Petrolinvest S.A. (dalej: Spółka) niniejszym informuje, że w związku z brakiem dostępu do dokumentów Spółki nie jest obecnie możliwe sporządzenie skonsolidowanego raportu finasowego za rok obrotowy, którego koniec przypada na dzień 31 grudnia 2021 r. Zostały o tym powiadomione wszelkie właściwe organy i podmioty, w tym KRS i KNF. Spółka wielokrotnie wzywała byłego prezesa Zarządu Bertranda Le Guern do zwrotu dokumentów Spółki. Na żadne z tych wezwań nie została udzielona Spółce jakakolwiek odpowiedź. Również Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, prowadząca od półtora roku i bez żadnego skutku postępowanie karne w sprawie przestępstwa ukrywania dokumentów Spółki, jak i w sprawie innych przestępstw popełnionych na szkodę Spółki, dotąd nie doprowadziła do wydania dokumentów Zarządowi. Także żadna z prokuratur mających wiedzę o przestępstwie ukrywania dokumentów Spółki (Prokurator Generalny, prokuratury w Lublinie, w Gdyni, we Wrocławiu, w Poznaniu) do chwili obecnej nie podjęła się ani odnalezienia ukrywanych dokumentów Spółki, ani pociągnięcia do odpowiedzialności karnej winnych popełnienia przestępstwa. Dlatego raport finansowy za rok 2021 nie będzie sporządzony aż do czasu zwrócenia Spółce dokumentów pozwalających Zarządowi na podjęcie właściwych działań sprawozdawczych.

Ryszard Małecki - Prezes Zarządu
    Katarzyna Wlaźlak - Wiceprezes Zarządu
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~SS [162.243.40.*]
    Nie o to tu się pyta!
    Głupa strugasz? Nie odgrzewaj zgniłych ze starości kotletów, bo kogo teraz obchodzi gó..ny raport skonsolidowany i dokumenty ?

• Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Bo Pamowcy to Wagnerowcy a Prigożyn nimi dowodzi .
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~RR [88.156.212.*]
    Dnia 2023-08-25 o godz. 19:44 ~SS napisał(a):
    > Nie o to tu się pyta!
    > Głupa strugasz? Nie odgrzewaj zgniłych ze starości kotletów, bo kogo teraz obchodzi gó..ny raport skonsolidowany i dokumenty ?

Z chęcią bym zacytował jakiś nowszy raport, tylko nic się w tej spółce od lat nie dzieje.

Nadal jest bankrutem, nie płaci podatków, ZUSów, nikogo nie zatrudnia,, nie ma dokumentacji księgowej, nie było kasy nawet dla wynagrodzenie dla komornika czy syndyka.
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Alterego [89.72.46.*]
    Drogi Akcjonariuszu, przepraszam za moje milczenie, ale jestem zarobiony codziennym podbijaniem postów na forum. To należy do moich stałych obowiązków. Właściwie to nie mam nic do zakomunikowania, z braku znajomości języków nie mam możliwości komunikowania się z Kazachami. Dlatego na tym froncie bez zmian. Specjalnie to nic nie zmienia - nie ma tam nas od dawna. Zmęczyłem się ciągłym tropieniem dokumentów zamelinowanych gdzieś przez BLG i teraz udałem się na wakacje. Strasznie drogo, ale opłacę wszystko jak dostanę wypłatę od PAMowców. Z nimi coraz gorzej, ociągają się z kasą, nastrój mi psują ci wszyscy, którzy żądają sprawozdań z działalności. To przed nimi się musiałem zamelinować - nie mam maila, nie ma mnie w social mediach, po Łodzi chodzę wyłącznie wieczorową porą. Czuje, że to już długo nie potrwa. Dziękuję wszystkim za cierpliwość i bye, bye. Póki co kaska leci, gdyby co to jestem w roszczeniach drugim w sądzie po BLG. To mój cel i mam nadzieję marzenie, które się ziści. Dla Was Państwo mam dobrą nowinę- bądźcie cierpliwi i trwajcie w wierze.
    Wasz prezes.
  • mdli prezesa Autor: ~kolanko [89.66.223.*]
    gorąco, więc w czerep grzeje i stąd ten stan

• Re: mdli prezesa Autor: ~Diwix [31.0.44.*]
    Błazenada a z emby płyną petro dolary
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [138.197.130.*]
    Dnia 2023-08-25 o godz. 20:30 ~Alterego napisał(a):
    > Drogi Akcjonariuszu, przepraszam za moje milczenie, ale jestem zarobiony codziennym podbijaniem postów na forum. To należy do moich stałych obowiązków. Właściwie to nie mam nic do zakomunikowania, z braku znajomości języków nie mam możliwości komunikowania się z Kazachami. Dlatego na tym froncie bez zmian. Specjalnie to nic nie zmienia - nie ma tam nas od dawna. Zmęczyłem się ciągłym tropieniem dokumentów zamelinowanych gdzieś przez BLG i teraz udałem się na wakacje. Strasznie drogo, ale opłacę wszystko jak dostanę wypłatę od PAMowców. Z nimi coraz gorzej, ociągają się z kasą, nastrój mi psują ci wszyscy, którzy żądają sprawozdań z działalności. To przed nimi się musiałem zamelinować - nie mam maila, nie ma mnie w social mediach, po Łodzi chodzę wyłącznie wieczorową porą. Czuje, że to już długo nie potrwa. Dziękuję wszystkim za cierpliwość i bye, bye. Póki co kaska leci, gdyby co to jestem w roszczeniach drugim w sądzie po BLG. To mój cel i mam nadzieję marzenie, które się ziści. Dla Was Państwo mam dobrą nowinę- bądźcie cierpliwi i trwajcie w wierze.
    > > Wasz prezes.

Dobre :-)
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Misio [31.0.180.*]
    Jakie profesjonalne to forum, można się tu komunikować z zarządem ulalala
    Wyślij mu kartkę z Cypru a nie przynudzasz na internetowym forum
  • A co to Żabie trolle skopią o informacje haha Autor: ~Haha [5.184.215.*]
    Możecie żabie troleee pomarzyć bo żadnych informacji nie dostaniecie haha no chyba że od żaby waszego buhaha
  • Re: A co to Żabie trolle skopią o informacje haha Autor: ~Mevlana [89.64.5.*]
    PAM nie ma w gruncie rzeczy żadnych informacji.
    A jeśli coś tam się dzieje to sprawy trzecio, czwarto-rzędne.

Ot takie tam wysyłanie pism, gdzie popadnie.....................
  • Re: Prezes Ryszard Małecki Autor: ~Ile [31.0.35.*]
    Pytania
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.