Kolanko Daniel i RR. Dyżurna gwardia przyboczni Smerfa weterana ze ZSRR. I ta ich determinacja w chęci uzmysłowienia nam ze tam już nic nie ma. Nawet kredytów do spłacania hihi
Dnia 2023-08-25 o godz. 16:24 ~FOMO napisał(a): > Kolanko Daniel i RR. Dyżurna gwardia przyboczni Smerfa weterana ze ZSRR
No, to jest mowa prosto ze stajni (raczej czarnej dziury) prezesa Johnnego. Długo w słoju przebywałeś Jonny, witamy ! FOMO nowy nick prezesa Małeckiego. Jego przede wszystkim witamy.
Dnia 2023-09-27 o godz. 14:21 ~FOMO napisał(a): > Wy trzej jesteście jedyni rzetelni i dobrze poinformowani (:
Ja staram się być rzetelny, ale pewnie ty wolisz czytać jak np.: nikt prosi o pomoc bo nie wie jak pomnożyć 16 x obecną ilość akcji, a gdy już mu się to jakoś uda to wychodzą mu "dziwne rzeczy" (dosłownie on sam tak napisał)
Dnia 2023-09-27 o godz. 14:43 ~Daniel napisał(a): > Dnia 2023-09-27 o godz. 14:21 ~FOMO napisał(a): > > Wy trzej jesteście jedyni rzetelni i dobrze poinformowani (: > > Ja staram się być rzetelny, ale pewnie ty wolisz czytać jak np.: nikt prosi o pomoc bo nie wie jak pomnożyć 16 x obecną ilość akcji, a gdy już mu się to jakoś uda to wychodzą mu "dziwne rzeczy" (dosłownie on sam tak napisał) > > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-masashi-hoding-cypr,61808889.html
no cóż tylko ty możesz być tak tępy że nie rozumiesz przekazu - ja na to wpływu zadnego nie mam
ps- nigdy nie oglądaj skeczów i kabaretów - bo skończy się to źle dla twojej wsi - i to nie są dziwne rzeczy
Proszę , jaki kontrast , ,na tym zdjęciu widać , jak Ryszard się cieszy, że udało mu się wyprowadzić inwestorów w pole , uśmiecha się, że teraz prędko nie wrócą , zejdzie im niż znajdą drogę