dzisiaj mieli raport , dzisiaj właśnie /pykło / 0,02% dobranego waloru w ostatnich 6 miesiącach tego co miałem wcześniej ,byłem ,jestem i pozostanę ,wrzesień dywidenda ,wiem i znam WASZĄ opinię,,,,moi ulubieńcy ale kasa moja ,czas mój i prognozy moje ,w jednym przyznam racje /już to robiłem / takie zeszmacenie kursu bez wiedzy i aprobaty KRÓLIKÓW było by nie możliwe ale wszystko ma swój czas i miejsce ,,,,,,,,,,,,,,,,
Wyjaśnisz, co oznaczają te tajemnicze symbole w Twoich tekstach?
Dla przykładu co to znaczy: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Albo to: /jakieś słowo/
Jeśli dobrze się domyślam, to ,,,,,,,,,,,,,,, możesz zastąpić tym: ... (uwaga! tylko trzy kropki! Nie więcej, nie mniej! Nazwa tego cuda to "wielokropek") A takie coś /jakieś słowo/ możesz zastąpic nawiasem (jakieś słowo).
Przecinki natomiast stawiamy po słowie. Nie stawiamy spacji między słowem a następującym po nim przecinkiem.
Dla przykładu: "Kupuję ten chłam, bo mnie stać" a nie "Kupuję ten chłam ,bo mnie stać".
Cieszę się, że pomogłem. Człowiek uczy się cały życie. Dzięki tym prostym wskazówkom łatwiej Cię będzie zrozumieć.
misiaczku drogi ,ten temat już był przerabiany z TWOIM kolegom , tytko WASZA ekipa neguje fakty w czasie jak chiński tencet ,miliarder z indii patnaik robią zakupy w sektorze w naszym kraju i inwestują kasę ,ja mam oddać za bezcen forka ,który mimo wszystkich swoich mankamentów jest w czołówce światowej w steam ,to że kurs został zeszmacony celowo ,ja mam nie dobierać ? misiu drogi zobaczymy kto lepiej to rozegra ?
Zamrożenie środków na 3 lata w spółce której kurs albo spada albo stoi w miejscu w okresie z inflacją 20% już samo w sobie jest genialnym "zagraniem" zwłaszcza biorąc pod uwagę ile spółek z gamdevu w tym czasie rosło...ale oczywiście nikt nie oczekuje że ktoś się tutaj przyzna do błędu nikt też nie każe Ci sprzedawać misiaczku
I gdzie ta analogia do 11BIT? Chłop chce porównać spółkę robiącą wysokojakościowe produkty z pomysłem do gniota forka odgrzewającego nieudolnie stare kotlety, które tworzone są przez studentów na śmieciówkach XD
przeczytaj raport za 2 kwartał i poszukaj analogii , strategia forka to rimejki i dobrze na tym wychodzi ,do końca kwartału wyjdzie kolejnych 7 ,wrzesień dywidenda ,kurs dalej zeszmacony ,tylko teraz to już bez znaczenia dla mnie ,spokojnie powoli zwiększam ,moja kasa i moja decyzja co do analogi zobacz przychód i zysk