• 3,xx Autor: ~zegarmiszcz [89.25.157.*]
    tik tak
  • Re: 3,xx Autor: ~blablabla [77.254.109.*]
    naruszylo na chwile ponizej 4,40 i mamy zlot hien :D
    zbyt wiele sępów czeka na lekkie spadki, aby mialo dojsc na 3.xx
    pozdr
  • Re: 3,xx Autor: ~Inwestór [5.173.119.*]
    Tu musi być porządne je...cie żeby pospadały obs.rane gaciochy leszczom i dopiero wzrosty
  • Re: 3,xx Autor: ~Ps [89.64.41.*]
    Na chwilę naruszyło 4,4 :D faktycznie jest świetnie jak wróci na 4,41 będzie już w ogóle fenomenalnie i myślę że wszystkim hienom głupio się zrobi że krytykują spólke która jest w takim gazie od lat!
  • Re: 3,xx Autor: ~Blablalba [188.146.254.*]
    Aaaaale spadlo co ?!
    Nom tylko 70%, ale za to dziarsko obroniło 4,4 myślę że to ważniejsze. Z resztą polecam dla treningu przeczytać moja poprzednia wypowiedź i znaleźć fragment w którym pisałem że spadnie, spoiler alert nie ma takiego.Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było tutaj modne.
  • Re: 3,xx Autor: ~Premium [88.156.213.*]
    Nie obroniło 4,4.
    Wsparcie poszło, lecimy na 3 zł.
    No ty się będziesz podniecal przy 4.39 że leci na na 3 Ci będą szampana otwierać przy 4.41 prawda jest taka że wielkiego znaczenia to nie ma. Moim zdaniem jest tanio ale spółka tak zraziła do siebie inwestorów że o niczym to w krótkim terminie nie świadczy. Wątpię żeby było 3x ale pożyjemy zobaczymy.
  • Re: 3,xx Autor: ~Alamakota [89.25.157.*]
    Dzisiaj zahaczyło już o 4,1 zł. 3 zł będzie w przyszłym tygodniu.

• Re: 3,xx Autor: ~ruroztyowgogawnyrot [88.156.213.*]
    Dopóki For będzie się kisił na małym parkiecie, dopóty wzrostów nie będzie, zrozumcie to w końcu. Nie mówię tego z przekąsem, ale po prostu miejscem dla tej spółki jest główny parkiet a przejściem tam firma zainteresowana z tego co mówili póki co nie jest. Na new connect duzi gracze mają ograniczone możliwości lokowania kapitału i rządzi tam spekuła która upodobała sobie spółki które praktycznie wszyscy skreślili ale w których pojawia się jakieś światełko w tunelu. Takie spółki jak For, które potrafią zarabiać nie interesują spekulantów, bo są nudne i przewidywalne, zbyt stabilne po prostu. Nigdy nie spadną z kapitalizacją wystarczająco mocno by móc mocno się potem odbić. I dlatego kurs For się tak wypłaszcza właśnie. Robi nam się stagnacja taka jaka miała miejsce między 2012 a 2019 rokiem i wyraźnie to na kursie widać że czeka nas jeszcze wiele lat płaskiego trendu bocznego, tym bardziej że w najbliższych latach przejście For na GPW się nie szykuje, a następne możliwe wybicie kursu i powrót na poziomy około 8 - 12 zł są możliwe dopiero po przejściu na parkiet główny.
  • Re: 3,xx Autor: ~ja [5.173.119.*]
    Nie porównuj spółki z tamtych lat do tego co robi teraz , to dzień i noc. Teraz widać jasno obrany kierunek który skutkuje zwiększeniem kapitału a to prowadzi tylko do jednego
  • Re: 3,xx Autor: ~Domino [94.254.183.*]
    Ale przecież on nie porównał spółki z teraz do tamtych lat tylko napisał że ta spółka jest po prostu za dobra na new connect i nie powinna się tu znajdować. Takimi spółkami kapitał na new connect sie nie interesuje przez co nie mają szans na wzrosty.
  • Re: 3,xx Autor: ~Domino [94.254.183.*]
    Dodam nawet że spółka z tamtych lat miała większe szanse na wzrosty dlatego że była bardziej niepewna niż obecnie.
  • Re: 3,xx Autor: ~pukpuk [89.25.157.*]
    3 zł już puka :)
  • Re: 3,xx Autor: ~tolek [83.23.133.*]
    ten gównolot jak zachaczy 3 to zaraz będzie przy dwóch

• Re: 3,xx Autor: ~okoloko [88.156.213.*]
    Wielce prawdopodobne.
  • Re: 3,xx Autor: ~Gazetka [5.173.119.*]
    Szykuje się ostre wybicie dołem. Na dwa zera się nie zatrzyma.
  • Re: 3,xx Autor: ~Mosc [37.47.172.*]
    Mieliacie rację z tym 3 zł. I pewnie z tym 2 zł też macie rację.
[x]
FOREVEREN 2,05% 2,98 2026-02-20 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.