widzę że kierowca w bętleja - już już - się denerwuje. Tak tylko się zastanawiam, bo jest po wakacjach a sprawozdania pgf jak nie było, tak nie ma..... Ciekawe czy będzie.....
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:17 ~oze napisał(a): > Czyli jednak PGF pożyczył akcje na szorta :) > > > > No dzięki że w końcu przyznałes nam rację :) > > > > Ale reputację już masz sponiewieraną do reszty xd
Nie bętlejczyku nie przyznaję ci racji, tylko domniemuję komu to bedą zwracać skoro nie bedzie komu - gdybyś wiedział jak i o co sprawa w tym momencie idzie to byś wiedział, że te podobno pożyczone akcje /i dalej twierdzę, że nie ma dowodu na ich wprowadzenie/, to jak pryszcz na d..... na tle pocisku w brzuch....... nieistotne dla grających tu sprawy.
I jak pisze tu od początku: nie wiecie z kim gracie, i o co gracie; a są tacy co widzą wszystkie karty......
ale dalej dalej bętlejczyku czy ferarriszczyku - bo nie wiem - czym to bedziesz jeżdził
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:13 prawnuk napisał(a): > ciekawe to komu to bedą oddawać te akcje, skoro pożyczkodawcy nie będzie...... > rzeczywiście nie wasza sprawa - was ludzi w bętlejach
O co chodzi z tymi "bętlejami" ?? przed raportem te dwa forumowe przygłupy już wybierały kolor tapicerki w Ferrari :) Uwielbiam tą biedę wystawiającą łby z wysypiska i bajdurzącą o bogactwie. Ostatnio już zyski liczył po czym powiedział, że trzeba jednak 5 lat na nie poczekać :)
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:37 ~scenariusze napisał(a): > 5 lat? na co? > ja prognozuje, że tej spółki już w 2024 roku nie bedzie bo ogłosi upadłość...może teoretycznie będzie ale z zawieszonymi notowaniami
On nie pamięta co pisze teraz dwa lata a jeszcze trzy dni temu 5 lat :) Tych bredni o 75 groszach to nawet nie komentuje, bo ta kwestia już dawno została tutaj wyjaśniona wielokrotnie. Dzisiaj tąpnęło więc nastąpił amok na haku, jak za każdym razem gdy tak się stanie. Szkoda że szofer akurat jest w trasie, bo zwyczajowo by zaczął wyzywać poznańskich i deklarować że jak super że spada bo odkupi za 60 groszy. Oni są tak zdesperowani, że tymi durnymi wpisami uspokajają samych siebie. Za dwa lata i nawet za % o ile faktycznie ta spółka tyle przetrwa dalej będą robić to samo.
buhahaha tao oczywiście 75 groszy mitomanie, chba 2,75 zł kto ma ci akcje oddać? myślisz, że ktoś tu gra na krótko? manipulancie takimi śmieciami jak OZE nie ma możliwości grać na krótko to po pierwsze a po drugie jak zechcą to sobie dodrukują darmowe akcje w rozliczeniu po nominale 1 zł i będą nimi cie karmić do 10 groszy bo dla nich to cysty zysk
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:48 ~scenariusze napisał(a): > buhahaha tao oczywiście 75 groszy mitomanie, chba 2,75 zł > kto ma ci akcje oddać? myślisz, że ktoś tu gra na krótko? manipulancie takimi śmieciami jak OZE nie ma możliwości grać na krótko to po pierwsze a po drugie jak zechcą to sobie dodrukują darmowe akcje w rozliczeniu po nominale 1 zł i będą nimi cie karmić do 10 groszy bo dla nich to cysty zysk
Oczywiście że te 75 groszy to bujdy na resorach. Nagon tu już siedział długo przed takim kursem i naganiał. Po drugie wtedy była znikoma ilość tych akcji nawet ten drugi fajtłapa z jego teamu się z niego nabija co do ilości:
Autor: ~Vincent [84.205.172.*] 2023-06-20 16:33 Opublikowano przy kursie: 1,17 zł , zmiana od tamtej pory: -10,68% Re: 75 groszy. Dobra średnia? Zgłoś do moderatora Jak na parę k akcji bardzo dobra. Na waciki zarobisz:) Może to już ten czas, haha Ja czekam na 0,8- 0,9
Po trzecie jak kurs zaczął lecieć w granice 0,80 to zmienił śpiewkę z tego że nie kupował po 0,75 tylko po 0,70
Gość jest kompletnie niewiarygodny nawet sam się przyznał że jedno robi a drugie pisze. Ale pośmiać się z niego można zwłaszcza w taki dzień jak dziś jak lata jak ze sraczką bo spadło.
ty masz oze fantazję w wymyślaniu bzdur, zacznij bajki pisać to odrobisz te wtopy dawco kapitału
a co ma blokada akcji z nową emisją? dodrukują sobie kolejna serię po to by nie tracąc udziałów wysypać się z tych akcji co mogą. też być chciał darmowych akcji co? ale spokojnie poczekaj kupić sobie w przedziale 30-40 groszy i może cos pod pobitke na 50-60 groszy zarobisz
Dnia 2023-08-29 o godz. 18:22 ~oze napisał(a): > spadzie w amoku xDDDDDDDDDDDDD > > no co jest, nie mozecie akcyjek odkupić ? > > hahahahahahahahaahahahhahahahaha > > Wydrukujcie sobie kolejną serie, zapewniam was ze KNF jej też nie dopuści ;)
5 wpisów wyżej napisałem "Dzisiaj tąpnęło więc nastąpił amok na haku" I doczekaliśmy się jakże błyskotliwej i twórczej inwencji clowna :)
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:56 ~oze napisał(a): > Oczywiście że jest możliwość grania na krótko :) > > > > Wywalasz po 20,18,16,15,14,12,10,8,6,4,3,2zł > > > > ubierając w tym czasie radomskiejajniki prawnuki i inne śmiecie a potem odkupujesz od nich akcje ponizej nominału xD > > > > To jest właśnie klasyczny szort pożyczonymi akcjami. Na New Connect nie ma kontraktów terminowych na spadki kursu :) > > > > No dodrukują haha tak jak serie D której dopuszczenie zablokował KNF ? > > > > HAHAHAHAHAH
Frajerze to ciebie ubrali za 6 zł. Ja tego nie tknąłbym nawet za twoje wymarzone 75 groszy.
Dnia 2023-08-29 o godz. 17:24 ~dajjuzspokoj napisał(a): > Dnia 2023-08-29 o godz. 17:13 prawnuk napisał(a): > > ciekawe to komu to bedą oddawać te akcje, skoro pożyczkodawcy nie będzie...... > > rzeczywiście nie wasza sprawa - was ludzi w bętlejach > > O co chodzi z tymi "bętlejami" ?? przed raportem te dwa forumowe przygłupy już wybierały kolor tapicerki w Ferrari :) > Uwielbiam tą biedę wystawiającą łby z wysypiska i bajdurzącą o bogactwie. Ostatnio już zyski liczył po czym powiedział, że trzeba jednak 5 lat na nie poczekać :)
oj to ja zostałem na peronie z bętlejem..... no ale ja się nie znam. bętlej to chyba nie ferrari - zresztą spytaj się znawcy
Dnia 2023-08-29 o godz. 18:40 prawnuk napisał(a): > Dnia 2023-08-29 o godz. 17:24 ~dajjuzspokoj napisał(a): > > Dnia 2023-08-29 o godz. 17:13 prawnuk napisał(a): > > > ciekawe to komu to bedą oddawać te akcje, skoro pożyczkodawcy nie będzie...... > > > rzeczywiście nie wasza sprawa - was ludzi w bętlejach > > > > O co chodzi z tymi "bętlejami" ?? przed raportem te dwa forumowe przygłupy już wybierały kolor tapicerki w Ferrari :) > > Uwielbiam tą biedę wystawiającą łby z wysypiska i bajdurzącą o bogactwie. Ostatnio już zyski liczył po czym powiedział, że trzeba jednak 5 lat na nie poczekać :) > > oj to ja zostałem na peronie z bętlejem..... no ale ja się nie znam. bętlej to chyba nie ferrari - zresztą spytaj się znawcy
Zostałeś z "rencom w bętleju" współczuję Ci, ale to Twoja wina bo mogłeś się posłuchać tych "dwóch inwestorów" :)
Dnia 2023-08-29 o godz. 13:47 ~oze napisał(a): > Ty też śmieciu czekaj na wezwanie z prokuratury. Za te 3lata manipulowania na forum OZE .. > > > > A tym czasem jamnik się ustawił na 1,09 i nie może kupić. > > > > Sprzedaj sobie sam te akcje matole xd
To mówisz frajerzyno że 1.09 nie było możliwe :) Już ci pisałem musiałbym być takim frajerem jak ty żeby tak przeszacowanego śmiecia za tyle kupić, niedługo będziesz łgał że twoja średnia to 0,40.
Dnia 2023-08-29 o godz. 22:24 ~oze napisał(a): > No i sprzedal sobie sam :) > > To takie proste :) > > Wystarczy poustawiać zlecenia sprzedarzy a potem je zasypać własnymi akcjami :) >