• Kiedyś to było proste Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Była sekta, byli starzy wyjadacze papierowi, byli zwolennicy AT, i bylo fajnie się posprzeczać. Teraz widzę masę nowych zielonych ludkow i się wszystko zaczęło bagnic… i to mnie martwi, bo to wskazuje ze ulica jest tu na grubo… a jak ulica kupiła to wiadomo, drugiej ulicy nie ma. Papier wykupiony. No ale dość pesymizmu, z piracikiem zakopaliśmy topór wiec teraz już tylko gora :))) jutro piątek wiec 33-34 zawita na tapecie. Jak to wytrzyma to będzie dobrze, ale jak pęknie to wesoło nie będzie. To tak obiektywnie z AT na szybko.
  • Re: Kiedyś to było proste Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    A ja mysle ze większość tych szambonurkow nie ma akcji ...liczą na zakupy poniżej 30zl... i sie bardzo rozczaruja,zreszta Niki wiesz dobrze o tym:)
  • Re: Kiedyś to było proste Autor: -bubu [46.204.100.*]
    jak rynek będzie leciał to MDG tez poleci a odbije jak rynek odbije hehe, dlatego jest jak jest kierownik to wszytko przewidział dlatego miedzy innymi rzucił te 10k bo będzie okazja odbierać na betonie od wystraszonych hehe
    kierownik ma łebna karku hehe
  • Bubu Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    A jak rynek noe bedzie leciał....ostatnio rynek lecial a MDG nie. Zreszta jak pisalem wczesniej trzeba isc z pradem a nie pod. Ale nie byc pazernym i nie liczyc na dolek bo zostanie sie z niczym:) kazdy.ma swoja taktyke inwestycyjna. Ja niezaleznie od kursu jutro i w poniedzialek ostro kupuje:)
    A ty Bubu czekaj na 28 może sie doczekasz:)
  • Re: Bubu Autor: -bubu [46.204.100.*]
    po 29 nie bede przepłacać no co ty hehehe
    pozdrowionka hehe
  • Re: Bubu Autor: ~hej [79.185.128.*]
    Forum to jednak umilacz czasu, gdy się czyta diagnozy ekspertów giełdowych.
[x]
MEDICALG -0,19% 26,90 2026-04-27 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.