• Pkc Autor: ~Piotr [37.248.168.*]
    Nie mam dużo akcji, trochę ponad 10k, ale się zastanawiam czy nie kupić więcej, widząc te zagrywki. Od dłuższego czasu dzień w dzień ktoś straszy pkc na sprzedaż na dogrywce i przed końcem usuwa zlecenie.
  • Re: Pkc Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Nikt się tu już na to nie nabiera i nie składa razem z nim zleceń PKC na zamknięciu, bo wiadomo że on ucieknie, a ktoś sprzeda mu akcje.
  • bierta pkc ceko na wos kupa akyji Autor: ~ce [185.119.209.*]
    nie nabiros mnie? kupuj stoi 11 kilo 2,26 zeta na co cekos?!!!
  • Re: bierta pkc ceko na wos kupa akyji Autor: ~Baca [89.64.8.*]
    Bierz Magne golasie, co na nią naganiales po 6 zeta dzisiaj po 3,9. A od CPR wara bo owczarkami poszczuje. Za miesiąc raport i dobrze wiesz ze raczej nie gorszy niż w 1q a to oznacza poprawę wskaźników
  • Re: Pkc Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2023-08-24 o godz. 17:29 ~Piotr napisał(a):
    > Nie mam dużo akcji, trochę ponad 10k, ale się zastanawiam czy nie kupić więcej, widząc te zagrywki. Od dłuższego czasu dzień w dzień ktoś straszy pkc na sprzedaż na dogrywce i przed końcem usuwa zlecenie.

Kupuj więcej, zdecydowanie. Najlepiej po dwie lub pięć akcji. Taka tu praktyka na podniesienie kursu.
  • Re: Pkc Autor: ~Piotr [192.55.109.*]
    Przedwczoraj kupiłem kolejne 2k po 2,26. O mnie się nie martw.
  • Re: Pkc Autor: ~Piotr [192.55.109.*]
    Jak można na coś co szoruje po dnie od dłuższego czasu, a ma dobre perspektywy naganiać na spadki?
  • Re: Pkc Autor: ~Baca [89.64.8.*]
    To stosunkowo proste ktoś kto regularnie wyrzucał wszystko powyżej 4,0 do 5,6 jeszcze wszystkiego nie zebrał co chciał, a doskonale wie ze kończy mu się czas bo raport za 2 q szykuje się porównywalny z 1 q a to oznacza skokowa poprawę wskaźników fundamentalnych
  • Re: Pkc Autor: ~Marek [188.146.255.*]
    Ciekawa teoria, ale chyba Baca zapomniałeś, że nie mówisz tu do swojego stada baranów.
[x]
COMPREMUM 0,89% 1,14 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.