Przez 3h ciezko bylo uzbierac 1500akcji z ukrytego i jak wszystko wlecialo do koszyka to po 20 minutach nagle 10k wlatuje do koszyczka plus mega nagonka na forum:):):) Kazdy jest kowalem swojego losu i inwestuje swoje pieniadze:) Tak nie wyglada dystrybucja i nie zdziwcie sie jak jutro z rana bedzie -5% a popoludniu +5% Pozdrawiam myslacych:)
Post bede podbijal co tydzien w celu werfikacji kursu:)
Czysta zagrywka na zdolowanie ceny i tani odkup akcji od wystraszonych .A jak tylko przyjdzie czas na zmiane wajchy rzuca 2 razy po 10000 i bedzie 10% do gory .Latwo manipulowac podczas sesji z malymi obrotami .Zastanawiam sie tylko kto tak tanio oddaje .
sesja bardzo dobra rozgrywana przez prawdziwego mistrza wsparcie na sw80 już prawie pada WSPARCIE MDG JUZ TRZESZCZY gdzie zatrzyma się MDG? 30?20?a może 5z? to jest zagadka hehe
"Inwestor", który ma choć znikome pojęcie o spółce wiedział, że na poziomie 44 zeta będzie duża podaż i nie przejdziemy tego poziomu z rozbiegu. Wyciszenie euforii jest w interesie rozgrywających, sama z zainteresowaniem przyglądam się strategii, myślę dokupić jeszcze.
Dnia 2023-08-24 o godz. 20:49 ~BUBU napisał(a): > tak ABU wiem ze chcesz dokupić średnia 44 trochę słaba hehe
Jeśli Twoja uwaga była do mnie, to moja średnia 13 zeta, więc nie ma co się śmiać :) Chcę zwiększyć pakiet, ale po satysfakcjonującym mnie kursie ale mam zagwostkę gdzie i kiedy on nastąpi :)
Swietnie ze podbiles ten post . Uwielbiam jak sobie strzelasz w kolano:) Od tamtej pory 2 negatywne info 1. Zmiejszenie posiadania NN i pod to zjazd na 27 pozniej nowe kontrakty i powrot na 34 2. koniec umowy z React i zjazd 20% do 24,5 zł i teraz kolego wlasnie masz ostatnia szanse zeby cos zdzialac bo JUZ NIZEJ NIE BEDZIE
A Twoj jegomosc musialby by byc INWALIDA UMYSLOWYM zeby wychodzic ze spoki przed najwazniejszymi espi o ktorych juz wszyscy wiedza tylo nie wiedza kiedy bedzie opoblikowane..... Ale majac na uwadze ze macie dostep do informacji nie jawnych to info pojdzie w dolku:)
Ja ty kolego nie jestem zadne gugu i malo mnie interesuje cena za tydzien.... moze byc 22 jak i 35 to wszystko zalezy od espi czy sie pojawi czy nie. Mnie interesuje cena na koniec roku gdzie powiina byc powyzej 40zł i cena za rok gdzie lekko powinno byc 100zł I to wszystko.
Czytam zawsze twoje posty więc mam cię na obecną chwilę guru ponieważ obserwuję parę spółek o których piszesz i wiele ci się pokrywa np. Ten gdzie kupiłem po 75 i zarobiłem medical też posiadam może nie w takich ilościach jak Ty ale lubię tą spółkę ma ogromne perspektywy wzrostu. Wiele robiłem nerwowych ruchów na innych spółkach a na obecną chwilę tylko medical.