Niektórzy inwestorzy wyrażają zaniepokojenie faktem, że minął 10 sierpnia a nie ma jeszcze podpisanej umowy przedwstępnej zgodnej z listem intencyjnym. Ja mam nadzieję, że jest to spowodowane propozycjami zakupu nieruchomości w Dorohusku od innych podmiotów .Warto zauważyć , że teren Skyline o powierzchni ponad 70 ha jest unikalną działką na granicy z Ukrainą. Graniczy on z "szerokimi" torami i jednocześnie z drogą ekspresową S 12 , która już jest w trakcie budowy. Suchy port kolejowy Żurawica Przemyśl Medyka trzeszczy w szwach. Konieczne jest wybudowanie kolejnego suchego portu transportowego. Szczególnie teraz gdy widać ,że transport ukraińskiego zboża musi się odbywać drogą lądową. Myślę , że cena 120 zł za m2 zaoferowana przez kupca w liście intencyjnym jest zaniżona. Spółka może szukać kupca ,który da dużo więcej.
Oczywiscie ze masz racje... Kiedys bedzie ta działka sporo warta. Ale teraz kiedy trwa jeszcze wojna, nikt nie kupi takiej działki Jak macie czas aby czekać dwa trzy lata to ok, polecam, ale na szybki deal nie polecam....
Ja myślę że do końca roku wszystko się wyjaśni a akcje będą już powyżej 2zł. Nikt nie mówił że już a negocjacje pewnie trwają to nie jest 10 arów tylko ponad 70 hektarów. Pewnie sami Ukraińcy byliby zainteresowani choć lepiej może nie ...