Tutaj niestety muszę przyznać rację. kolejka jest taka że nie miałem okazji zagrać. Ponoć paranoid robi wow ale to jest demko. Ja bym nie był takim optymistą. Nie mają jeszcze gry skończonej o czym sami piszą. Poza tym do tego trzeba mieć jeszcze jakiś marketing a tego brakuje. Więc jak dla mnie szalu nie będzie w najbliższych miesiącach. Kurs będzie próbował wyłamać jeszcze 4 zł nie raz w tym roku.
Piszesz o braku marketingu w chwili kiedy zaprezentowali dwa nowe dema, zwiastun Intro Paranoi i wystawiają się na dużym stoisku na największych targach w europie
Ja mam na myśli marketing sieciowy. Panowie powiedzcie sami. Jak oni trafiają do klientów? Targi to nie wszystko. Fakt było dużo ludzi ale nie oznacza to świetnej promocji. Pakiet akcji mam inaczej by mnie tu nie było. Ja nie lubię dynamicznych ruchów. Lepiej po procencie... wrócimy do merytorycznej konwersacji za miesiąc
Tak tylko tu nie znalazłem żadnych info, które dają jasny sygnał do ruchu na północ. Kurs jest trzymany w konsolidacji. 4.6zl stanowi opór a chwilowe przebicie zostanie zasypane. Sam będę realizował w okolicy 5.3 na zamknięciu luki. Sporo tu takich co kupili w okolicy 3 zł i będą realizować zyski. Pytanie na ile liczycie?
Jeżeli wy trzymacie te akcję żeby realizować w okolic 5.3 to jesteście niesamowici trzymać walor dla kilku procent jeszce tak mało płynny to zdecydowanie lepiej mieć mov cig czy co kolwiek innego i kilka procent zrobić w sesję na płynnym walorze niz tu to jak trzymać to trzymać w okolice 8,-12 zł a nie masakra
Misio to tak naprawdę zależy od wielu czynników. Każdy ma inne doswiadczenia. Wszyscy chcielibyśmy doczekać żeby MMS wybił się powyżej 10 zł. Dla mnie wówczas to byłby kilkuset procentowy zysk. Obecnie sam nie przekraczam też 5k akcji co stanowi ze mnie maciupkiego inwestora. Jednak jakbym realizował na poziomie o którym mowa wyżej, wówczas zysk przekracza 80%. W rok nie da Ci tego żadna lokata... więc uważam że poziom jest względny i dużo zależy od miejsca startu. Jest jeszcze wielkość kapitału.
Moim zdaniem jeżeli spekulować to nie tu zero płynności a jeśli będzie płynność wejdzie kapitał to szybko będzie min 8 bi walor przygotowany do jazdy tylko jak narazie bardzo szeroko mijany moim zdaniem przez prezesa który wszytsko zespół sprzedażą akcji w momencie. Gdzie walor szedł na ath
Czy prezes zawalił to sprawa kontrowersyjna. Bo jak dla mnie nic się nie stało wielkiego ale niestety akcjonariat się wycofał. Zgadza się że było to w ruchu do ath i być może reszta informacji pt. Paranoid i wejście na główny mogło walor unieść już możliwie wysoko w okolice 10 zł. Jednak tak się nie stało i nie spodziewam się tak optymistycznego scenariusza do końca roku. Wiem że gielda jest bardzo zaskakująca. W związku z tym życzę wszystkim żeby ten walor się mocno przebił.
Na portalu https://strefainwestorow.pl/artykuly/gaming/20230829/targi-gamescom-2023-relacja jest relacja Natalii Kieszek podsumowująca targi GEMESCOM 2023
Pisze miedzy innymi o MMS:
[...}Klimatyczny Paranoid od MadMind Studio Zwiedzając halę 10, dosłownie z boku, trafiłam na stoisko MadMind Studio, które również mnie pozytywnie zaskoczyło. [...] Reszta w artykule. Pozdrawiam, D.