to by sie przydało milczą jak zaklęci, a Biotechnologia teraz jest na topie, co rusz ktoś coś wynajduje, potem rusza produkcja, więc Bio ma potencjał produkcyjny aby włączyc się, probiotyki to dobry, uzupełniający kierunek drogo nie jest poza tym korekta ostatnich 3 tygodni przeceniła wiele firm, a Bioton w tym czasie wzrósł, mało kto pozbywa sie teraz akcji. Warto poczekać
Bio b. często lepiej sie zachowuje w korektach niż inne spółki, ale to nie oznacza, że będą wzrosty jak powróci sentyment do GPW. Wyniki raczej będą dobre i wraz z nowymi projektami mogą ośmielić większych inwestorów, chociaż ...to Bio. Ja, póki co, jestem b. mało zaangażowany, ale nie sprzedaję pomimo wirtualnego zysku, jeśli bardziej trwale przebije 4 zł to dobieram
Dnia 2023-08-24 o godz. 13:25 ~Max napisał(a): > to by sie przydało > milczą jak zaklęci, a Biotechnologia teraz jest na topie, co rusz ktoś coś wynajduje, potem rusza produkcja, więc Bio ma potencjał produkcyjny aby włączyc się, probiotyki to dobry, uzupełniający kierunek > drogo nie jest > poza tym korekta ostatnich 3 tygodni przeceniła wiele firm, a Bioton w tym czasie wzrósł, mało kto pozbywa sie teraz akcji. Warto poczekać
Kurs Biotonu jest dla (pośrednio) większościowego "inwestora" nieistotny. Już kiedyś o tym pisałem i już mi się nie chce. Dla Noble największym zagrożeniem jest ryzyko związane z dalszym opóźnieniem lub brakiem rejestracji analogów. Z pierwszą częścią zagrożenia właśnie mamy do czynienia. Gorzej jak ktoś nie wlicza ryzyka w inwestycje i nie przyjmuje do wiadomości niczego poza optymistycznymi mrzonkami. Ryzyko jest zawsze. Z innej beczki, Warren Buffet ostatnio pozbył się akcji o wartości 8 mld $. Niemcy pokazały dramatyczne odczyty finansowe. Jak rypnie, to Bioton jest to small to grow. {Forum jest po to, aby wypowiadać na nim swoje zdanie i ew. dzielić się znalezionymi informacjami).
Pierniczysz glupoty , mieszasz ludziom w glowach . Misiu i ty
to dwa naganiacze . Jak biotek doluje to piszecie ze chyba bedzie rosl , jak rosnie to ze bedzie dolowal. Ciekawe kto wam placi