• gdzie jest Antoni? Autor: ~krowa [31.183.151.*]
    kolejny miesiąc bez zapowiadanych 40 zł... dlatego zwykle daleka jestem od prognozowania czegokolwiek na giełdzie... spółka świetna, świetnie zarządzana i w ogóle... od 2 lat posiadam papier i w sumie niewiele z tego mam... nie jestem łapaczką dołków i górek, bo nie mam do tego umiejętności, ani czasu... ale tyle samo lub więcej miałabym przez 2 lata z oprocentowani środków na dobrej lokacie....
  • Re: gdzie jest Antoni? Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    Jeśli kupiłaś dwa lata temu, w dobie euforii na e-commers, to coż... ja kupiłem po 18 pln kilka mieisęcy temu więc jestem bardzo zadowolony. A 40 zł będzie. Wktórce. Póki co grożba krachu w Chinach i wszystko poleciało na łeb. A Answear nie poleciał tylko przestał rosnąć. Chwilowo. Pomimo recesji i załamania konsumpcji Answear jest na historycznych szczytach. Każda recesja kiedyś sie kończy. Od trzeciego kwartału miałobyć lepiej. I będzie.
  • Re: gdzie jest Antoni? Autor: ~Krowa [31.183.151.*]
    Będzie, albo nie będzie :) zawsze zadziwia mnie ta pewnosć danej wyceny u niektorych...
  • Re: gdzie jest Antoni? Autor: ~helpi [5.173.112.*]
    Dobry wpis. Ten i poprzedni. Naprawdę @krowa. Nigdy NIC nie wiadomo. To jedno wiadomo
  • Re: gdzie jest Antoni? Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Antoni jeszcze niedawno zwiastował rychły wzrost na 40 zł. Teraz zachwycony emisją która na dłuższy czas zbije kurs. Geniusz
  • Re: gdzie jest Antoni? Autor: ~piwi1 [77.255.187.*]
    To że zapowiedź emisji kurs zbiła jest faktem.
    Nie sądzę jednak aby to miało jakiś szczególny wpływ na notowania długoterminowe.
    Oczywiście Ci co kupili 2 lata temu po 36-38 powątpiewają ,ale Ci co kupili rok temu po 18-20 już nie.
    Taka jest giełda.
    Nie zmienia to faktu ,że to jedna z lepiej zarządzanych i mająca doskonałe perspektywy spółka.
    Tu będzie 100 zł -nie wiem czy za rok czy za 3 lata.
[x]
ANSWEAR 0,53% 18,80 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.