mistrzu spokojnie... lekko plany sie zmieniły, przejęcia miały byc za kaske, a bedą za akcje...akcje które ma stormm...czyli po koleji najpierw storm a potem 2 spółki. a pozatytm to mówili""Do końca roku chcemy przynajmniej formalnie - czyli kwestie finansowe - doprowadzić do końca negocjacje z jedną ze spółek, a na przełomie roku z kolejną" czyli a) jeszcze nie koniec roku :) b) kwestie formalne nie znaczy juz podpisany dokument o przejęciu a raczej ocena i wycena...i tu czekamy na stormm... a przejęcie milagrosu już przesadzone, teraz czekamy tylko na koniec procedur...była mowa ze na koniec roku i pewnie sie wyrobiom...pociag mie odjezdza
gorzej z wiarą w akcjonarjat... jak patrze na oferty sprzedazy to krew zalewa...wystawiają marne kilkaset sztuk po cenach jak widać...na zamknięciu jakiś/jacyś (bo 3 tranzakcje) de.. posłał 3tys akcji po 1,85...normalnie szkoda gadać.. wolumen 31tys a tylko 10 ofer powyzej tysiaca akcji... jak widze te oferty 100akcji lub 10akcji i ogólnie wolumen 31tys i te spadki to wiem jedno...do końca roku nie patrzec w notowania.... bo normalnie grube ryby teraz sprzedają pomniejszajac majątek swój :)
no cóż grube ryby to chyba nie są, chyba że użyłeś tego sformułowania w ironicznym znaczeniu. TAk czy siak, jest ogólna bryndza i tyle. Wydaje mi się że na 4 czy nawet 3 zł poczekamy conajmniej rok
wszystko sie okaze w pierwszym kwartale... co planuje jago, jak wyniki w spółkach i jak zacznie przybierac kryzysik w sile... ale 3-4zł jak najbardziej jest możliwe w w I kwartale...ale mozliwe to nie znaczy napewno :) ps. jak najbardziej to było ironiczne...no chyba ze to gruba ryba bawi sie nami ... i sypie grosikami by kurs zwalic...tu nigdy nic nie wiadomo...zawsze warto też zwalić kurs, potem obkupić sie i podać info
apropo ostatniej kwesti...tak sobie pomyślałem sącząc domowe winko :) że: taki Brzydal potrafi załadować np. 200tys akcji jak 2-3grudnia i kurs praktycznie nietkniety... podobnie z wczesniejszym zakupem 522tys akcji 6 i 7 listopadajego eli i parku....srednio w dwa dni kursik rusł 10gr biorac ceny otwarcia i zamkniecia a teraz spadek o 6groszy generuje 30tys akcji... w takiej sytuacji bardzo się opłaca grubym rybom manipulować kursikiem i robić sztuczna zwałeczke/jesli to nie leszczyzna naprawde tak dołuje od tygodnia
to mi sie podoba...nijaki ramr na forum stockwatch o jago "Zainwestowałem w małą, konserwatywną,solidną firemkę inwestującą w siebie(rozbudowy magazynów,budowa nowych itd.) a zostałem współwłascicielem kieszonkowego mocarstwa.Zobaczymy.