Tęskniliście? :) Mam nadzieje, że tak. Ja tu zawsze dobre wiadomości przynoszę... nie inaczej tym razem. Ładować torby i zapinać pasy, nic więcej nie napiszę...
Oj bardzo, no to czekamy na wystrzał przynajmniej na 12zl. Rzeczywiście dużo się ostatnio dzieje, otwarte zlecenie na 25k akcji, potem zaburzenie na 8.22, a jak wystawiłam 2k po 8.78 to poszło szybko.
Dnia 2023-08-24 o godz. 09:36 ~DobryWujek napisał(a): > Tęskniliście? :) > Mam nadzieje, że tak. Ja tu zawsze dobre wiadomości przynoszę... nie inaczej tym razem. > Ładować torby i zapinać pasy, nic więcej nie napiszę... >
Podaj jedną wiadomosć którą podałeś i się sprawdziła ! Tylko jedną !
Masz szczęście, że nie zapisuję postów, bo by wyszła twoja skuteczność z dobrymi informacjami. Nie podałeś właściwie ani jednej, która by się sprawdziła. Natomiast możemy spodziewać się próby podbitki skoro się pojawiłeś
Czy ktoś nie sprzedaje z ukrytego po 8.80, dziwnie to wygląda na mój gust. Już nie mówię o tym pakiecie 112k akcji, ale obok tego jeszcze z 10k poszło i ciągle stoi.
Ile już csu minęło od ponownego pojawienia się wujka? Wpadły jakieś informacje czy coś mnie ominęło? Wujku, do przynajmniej 13 mieliście podbić. Ładnie prosiłem.
Dnia 2023-08-24 o godz. 18:40 ~Alicja napisał(a): > Że da zarobić z 10procent dla tych co zebrali 8.22-8.50zl. od 300tys zl to 30tys. Piechota nie chodzi