• Info - ESPI Autor: ~pozdrawiam [79.110.192.*]
    Nowa umowa, nowe pieniążki w spółce. Szykuję się tu drugi Playway za kilka lat.
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Xdd [83.24.255.*]
    Drugie PLW w drugiej Polsce. A czym się ten inwestor tak przy okazji zajmuje?
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Kostuch [46.171.130.*]
    O dawno cię tu nie było... . Każdy twój wpis utwierdza mnie tylko w inwestycje w The Dust. Jesteś moim trenerem personalnym, ha ha.
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Xd [83.24.255.*]
    Kupuj więcej. Xd
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Kostuch [46.171.130.*]
    Poczekam, aż zejdzie do twojego wymarzonego kursu tj. 5 zł.
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Jw [79.110.192.*]
    Są kolejne pieniążki w spółce
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Xdd [79.184.164.*]
    Skąd te pieniążki?
  • Re: Info - ESPI Autor: ~pozdrawiam [79.110.192.*]
    1.26 mln - polecam ci czytać fakty, ESPI i raporty zamiast bankiera. Link:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/THE-DUST-S-A-Rozpoczecie-pracy-nad-projektem-o-kodowej-nazwie-Project-Hammer-przez-spolke-zalezna-od-The-Dust-S-A-Two-Horizons-S-A-oraz-zawarcie-umowy-z-inwestorem-na-wspolfinansowanie-produkcji-8598865.html
  • Re: Info - ESPI Autor: ~XDDD [79.191.7.*]
    Tak wiele pytań, tak mało danych:
    1. Czy ten Projekt Młot ma coś wspólnego z nieukończonymi i obiecywanymi wiele lat temu renowatorami? Dużo ESPI było na ten temat: Aquapark, Airport.... Duzo duzo dużo.
    2. Kiedyś spółki twierdziły, że są w stanie robić symulatory za 300k, jak rozumiem już te kwoty się podwyższyły?
    Co z projektami które wiszą na steamie?
    Ten projekt będzie zależny od wishlisty, których budowanie jakoś nie idzie spółce?
    Kasa będzie tylko na ten projekt?
    Czy są jakiekolwiek szczątki prac nad poprzednimi projektami spółki (wspaniałe symulatory), czy powstały tylko trailery i ESPI żeby baitować na akcje?
  • Re: Info - ESPI Autor: ~usunięty [178.213.125.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie dziwię się że jesteś inwestorem dzięki któremu całą reszta może zarabiać, tak zwany dawca kapitału. Z wielką przyjemnością ci nie odpowiem skoro nie wiesz tak podstawowych rzeczy ani nie widzisz różnic w rozwoju i modelu spółki na przestrzeni lat ani umów zawiązywanych z podmiotami.
  • Re: Info - ESPI Autor: ~Xdd [79.191.7.*]
    Widzę to, że spółka obiecała złote góry, dowiozła kamyk z pirytu. Ale też podziwiam, że po 5latach życia, muszą zebrać o 1,3miliona na gre
  • Re: Info - ESPI Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    żeby on jeszcze był inwestorem. Ten tutaj to były pracownik, który myśli, że pisząc na forum bankiera zrobi na złość spółce za to, że go wywalili z roboty. A jedyne co robi to pokazuje że forum bankiera i jego moderacja są specyficznym miejscem w internecie...
  • Re: Info - ESPI Autor: ~XDDD [79.191.7.*]
    Fajne info, skąd je masz?
    Pracowałem? jak się nazywam? Skąd wiesz że tam pracowałem?
    Nic sobie takiego nie przypominam:)
    Na pewno ma bardzo niską wartość swojej osoby poświęcając tyle czasu forum i spółce które nie dadzą mu nic poza stratą czasu. Pozdrawiamy dawce kapitału
  • Re: Info - ESPI Autor: ~XDD [79.191.7.*]
    Ale mnie to bawi, osoby takie jak ty:)
    Na pewno, jak się śmiejesz to szczekasz a my realizujemy cele
    Dokładnie. Takich spółek wydmuszek jak dust jest duuzo więcej:)
    Spójrz w lustro i zobacz czy przypadkiem nie widzisz wydmuszki we własnym sumieniu. Wypowiedz się również pierwszej premierze spółki Hotel renovator
  • Re: Info - ESPI Autor: ~XDD [79.191.7.*]
    Moralista?
    No była premiera. Sprzedanych kopii, według tej strony:
    https://vginsights.com/game/1214470
    Jęsli doliczymy nawet 30k z innych stron, masz poniżej 80k kopii. ZENUJĄCY WYNIK, WIESZ?
    To nie jest żenujący wynik, odpuść sobie branże gamedev, to moja ostatnia porada i odpowiedź
    Średnio mnie interesują twoje rady
    To jest żenujący wynik, bo nie wyszli na serio nawet xddd
[x]
THEDUST 3,32% 1,25 2025-09-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.