Ludzie z otoczenia MCI chcieliby sprzedać Bankiera po 30 zł. Ale specjalnie pani prezes wystąpiła w TVN CNBS żęby nagonić iwestorów na kupno przed końcem roku. Ale jedno jest pewne Ci ludzie to typowi oszuśći oni według mnie nie sprzedadzą Bankiera do końca roku. MCI i spółka to oszuści.Najlepiej żeby zdołowali MCI do 30 gr bo tam ich miejsce.
wbrew pozorom to może być prawda ;-)
a dlaczego nie kupują? a kto ma kupować? przejmujący? po co? ile by zaoszczędził? przy kasie jaką trzeba wydać na zakupienie całej spółki czyli jakichś 100 mln zaoszczędzenie 10 tyś. nie ma sensu, bo koszty umowy z biurem maklerskim itd byłby wyższe.
Tak zdolowac taka fajna spolke... Bankier kiedys wystrzeli, niech ta bessa sie konczy powoli, bo to jest juz nudne, a recesji w Polsce i tak nie bedzie , chociazby sprzedajne media i sprzedajni analitycy stawali na glowie.
Świeta Bożego Narodzenia to dzień szczególny pragnę w tym dniu wszystkim inwestorom którzy zainwestowali w akcje Bankiera oraz Pani Prezes życzyć wszystkiego najlepszego, aby udało sie Jej w tym roku sfinalizować sprzedaż Bankiera po jak najlepszej cenie " 30 zł
Ja myślę, że sposób czy system otwierania odpowiedzi na forum bankier.pl jest do.....może łagodnie to okresle... do kitu....Żeby przeczytać kilka watków i kilkanascie odpowiedzi muszę klikać co najmniej 100 razy. Mogłoby być tak : wątek i dalej suwakiem na dół wszystkie odpowiedzi i ilość zalogowań ( zainteresowanie tematem-nie wszyscy muszą brac udział w dyskusji, czasem głupiej, idiotycznej,obraźliwej)
może jestem za leniwy? A może mam trochę racji?
Pozdrawiam
Mariusz_TX@wp.pl
Do udziałowców Bankiera jeżeli jest ktoś przy kasie to niech zabierze te 550 akcji Bankiera bo ten psychopata specjalnie zaniża kurs.To chyba "ksiegowy "z MCI. Po świetach chyba już taniej niekupicie. Wezwanie 28.12.2008 po 15 zł
Wszystkim akcjonariuszom Bankiera, leszczom i tym rekinom z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku wszystkiego najlepszego udanych zakupów, wezwań po maksymalnych cenach ,więcej życzliwości na łączach internetowych, niech się wszystkim spełnią marzenia ,a nowonarodzony Chrystus wam błogosławi życzy kibic.