A niusy są takie ze nie ma newsow i nic konkretnego tylko:
- już niedługo
- już wkrótce
- na dniach
- lada moment
- w każdej chwili
I tak od dwóch lat. Oni nie mogą serii O i 30% połączyć od 1,5 roku to brakujące 70% i 150 milionów kolejnych akcji to MOŻE do 2030 będzie o ile tego wału nie zamkną lub ściągną z giełdy
Ale tak całkiem serio: zależy ile masz tego syfu serii O. Ja mam tyle że traktuję to jako stratę, choć nie oznacza to że pogodziłem się z tym. Czuję się oszukany.
Dlatego wziąłem sobie za cel przypominanie o niewygodnych faktach, moim celem jest aby plażowicz został z akcjami, aby obudził się z ręką w nocniku.
Zaglądając na forum GMZ na Bankierze, trudno jest się nie natknąć na całe wątki pisane przez wielonickowego naganiacza, znanego m.in. jako Prezes, plażowicz, Wk, Kostek i Akcjonariusz_GMZ. Gdy nikt go nie pyta, twierdzi, że "za chwilę" i "lada moment" będzie "pompa" i "rakieta". Gdy ktoś mu zwróci uwagę, że zapowiada je już od ponad roku, nagle zmienia gadkę i pisze, że są na to jeszcze dwa lata. Następnie zakłada nowy wątek, w którym znowu twierdzi, że "pompa" lub "rakieta" będą zaraz. Gdy ktoś się z nim nie zgadza, bardzo chętnie pisze o dwóch rzeczach: o Infoscanie i o zwieraczach. Wykazuje się dużą wiedzą o historii pierwszego z nich. Skąd ma tak dokładną wiedzę i dlaczego tyle pisze o tej spółce? Prawdopodobnie lata temu kupił jej akcji i pewnie nigdy ich nie sprzedał, czyli od dawna wisi na haku. A dlaczego tak często pisze o zwieraczach? Może lepiej nie wiedzieć.