• Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~PanSrukacz [89.64.16.*]
    A niusy są takie ze nie ma newsow i nic konkretnego tylko:

- już niedługo
    - już wkrótce
    - na dniach
    - lada moment
    - w każdej chwili

I tak od dwóch lat. Oni nie mogą serii O i 30% połączyć od 1,5 roku to brakujące 70% i 150 milionów kolejnych akcji to MOŻE do 2030 będzie o ile tego wału nie zamkną lub ściągną z giełdy
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~Pert [89.74.50.*]
    100% zgoda
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~lasocka [37.225.34.*]
    Trzeba pisać do KNF, jest tu jakiś prawnik?może pozew zbiorowy?
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~cyberskunks2077 [185.48.129.*]
    Prigożin też miał gwarancje bezpieczeństwa. Tyle samo są warte obietnice zarządu GMZ.

Ale akurat to że Jewgeni wypadł z obiegu to dobrze. U ruskich im gorzej tym lepiej.
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~cyberskunks2077 [185.48.129.*]
    Ale tak całkiem serio: zależy ile masz tego syfu serii O. Ja mam tyle że traktuję to jako stratę, choć nie oznacza to że pogodziłem się z tym. Czuję się oszukany.

Dlatego wziąłem sobie za cel przypominanie o niewygodnych faktach, moim celem jest aby plażowicz został z akcjami, aby obudził się z ręką w nocniku.
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~Lol [5.173.147.*]
    Jak to naganiacz codziennie daje:

„czekamy”
    „Powinni dać już news”
    „Zaraz będzie”
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~krazinski [83.27.109.*]
    Dalej pisze to samo. Z wymienionych szczególnie chętnie ostatnio powtarza "czekamy".
  • Re: Połączenie - prawdziwe newsy Autor: ~krazinski [83.27.112.*]
    Zaglądając na forum GMZ na Bankierze, trudno jest się nie natknąć na całe wątki pisane przez wielonickowego naganiacza, znanego m.in. jako Prezes, plażowicz, Wk, Kostek i Akcjonariusz_GMZ. Gdy nikt go nie pyta, twierdzi, że "za chwilę" i "lada moment" będzie "pompa" i "rakieta". Gdy ktoś mu zwróci uwagę, że zapowiada je już od ponad roku, nagle zmienia gadkę i pisze, że są na to jeszcze dwa lata. Następnie zakłada nowy wątek, w którym znowu twierdzi, że "pompa" lub "rakieta" będą zaraz. Gdy ktoś się z nim nie zgadza, bardzo chętnie pisze o dwóch rzeczach: o Infoscanie i o zwieraczach. Wykazuje się dużą wiedzą o historii pierwszego z nich. Skąd ma tak dokładną wiedzę i dlaczego tyle pisze o tej spółce? Prawdopodobnie lata temu kupił jej akcji i pewnie nigdy ich nie sprzedał, czyli od dawna wisi na haku. A dlaczego tak często pisze o zwieraczach? Może lepiej nie wiedzieć.
[x]
GRUPAMZ -1,48% 0,33 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.