No właśnie 11.08 a info dopiero teraz. Specjalnie tak zrobili bo wiedzieli ze będzie sztuczny pump a taka informacja by nie pomogła. Co za banda zlodzieji
Gruby się wyprzedajde, a wy dalej łykajcie te ich bajeczki o nowych strategiach itd. jakby grubas wiedział że jest tak super w spółce to chyba by nie sprzedawał co?
Słowo "chyba",to uniwersalne słowo. Oznacza:wiem,że nic nie wiem. To ja napiszę z użyciem słowa "chyba"tak: Gruby sprzedał w okolicy 2 zł. w umowie cywilnoprawnej. Grubas może wiedzieć,że jest super w spółce i "chyba" za sprzedane akcje po 2 zł.,obejmie akcje po 0,80zł.,oferowane w ramach podwyższenia kapitału. Gruby "chyba" wie co robi.
W komunikacie nie ma żadnej informacji o cenie. Patrząc na to, że Nowak ma tylko akcje niedopuszczone do obrotu to na pewni nikt nie dał ceny rynkowej. Prawie na pewno zostały sprzedane poniżej tych 80gr z emisji przejęciowej
Właśnie,nie ma. 2 zł wynika z daty raportowania +/-. Ale jak najbardziej właściwe jest tu słowo "chyba". Mówiąc inaczej,nie ma pewności,że sprzedaż była wynikiem złej sytuacji spółki. Nie ma również pewności,że sprzedaż miała na celu uwolnienie kapitału,celem objęcia akcji po 0,80zł. Nadal poruszamy się w obszarze "chyba". Co ciekawe,te akcje w umowie cywilnoprawnej ktoś kupił,zatem kupiec "chyba"wierzy w dobry rozwój spółki.
Gruby nie jest zbyt inteligentną bestią wiec tu gdybanie i chybanie może zdać się na nic bo jego tok rozumowania jest na poziomie przedszkola wiec mogło być różnie z ta sprzedażą.