• Grubo się tu można wzbogacić! Autor: ~InżynierMaliniak [3.68.96.*]
    Wielka nagroda już niedługo.
  • Re: Grubo się tu można wzbogacić! Autor: ~sympatyk [83.20.98.*]
    Dobrze prawisz, ale zdefiniuj nieco, co to znaczy "niedługo"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Grubo się tu można wzbogacić! Autor: ~Data [185.186.152.*]
    Chciałbyś takie truchło mieć na własność. Wyniki satysfakcjonujące, zysk za kwartał wiekszy niż EC Będzin w latach świetności - sprawdź sobie i biegnij na Będzin. Dzisiaj mają tylko -200 mln PLN straty :)))) a Energoinstal od 2017 roku same straty przy -70 mln PLN przestalem liczyć. I ty smiesz błaznie taką spółke zwać truchłem? Spojrz do lustra!
  • Re: Grubo się tu można wzbogacić! Autor: ~Luj [31.0.79.*]
    Po co do lustra wystarczy spojrzeć na notowania .Ta twoja Perła po wzrstach po lipnych informacjach od ponad 2 lat spada, a bankrut Będzin w ostatnim czasie dał sporo zarobić. Giełda wycenia przyszłość ,a patrząc po kursie Hubrawca to ona ŕóżowo nie wygląda.
  • Re: Grubo się tu można wzbogacić! Autor: ~Data [185.186.152.*]
    A ilu z was utopila ta "Twoja" spółka? Zarobiło 5% ludzików, może jestes wsrod nich, to gratuluje reflexu. 95% usrednia i placze, jak na wiekszosci spolek.
    Pozyjemy, zobaczymy. Tu kolego wyniki są generowane, rzeczywiste i namacalne.. A chwilowy przestuj, jak zawsze jest chwilowy. Od 2020 roku spółka w trendzie wzrostowym, a spojrz ile dala zarobic w/w roku 2020. Ma zyski i sie rozwija.
    Jestes typowy skoczek, ktory po roku niestety zazwyczaj rozlicza strate, a bynajmniej nie stac go na wiele. A jak gdzies zarobisz i sprzedaż za wczesnie, to boli cie serce, bo moglem zarobic wiecej.
    Otórz kolego na Będzin się nie zdecydowałem, ale na ENI wyciągnąłem ok. 22% przy drugiej fali, bo wiedzialem, ze na kazdym trupie taka następuje (zazwyczaj), teraz juz nie zaryzykuje swojej kasy, ale 22% mi opłaciło wakacjw Chorwacji, na które wyjeżdżam w piątek. Dziekuje :)
[x]
HUBTECH 0,89% 0,23 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.