• Złe doświadczenia?:) Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Bardzo chłodno zostało przyjęte dzisiejsze ESPI. 15 minut i zapał ostygł. Akcjonariusze z długim stażem już niejedno info podobnej treści już przeżyli:) Też podchodzę do niego bardzo sceptycznie. Tak jak zawsze pisałem, dopóki nie będzie konkretnej sprzedaży tak długo nie będą dla mnie wiarygodni. Nie zmieniam decyzji. Pomału stąd wychodzę. Na razie przy obrotach kilku tysięcy jest to niemożliwe:) Może nowi uwierzą w tą spółkę i zrobią jakiś obrót:) Jeśli zaczną faktycznie sprzedawać te wynalazki może wrócę. Pozdrawiam.
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~rekinado [5.173.22.*]
    Racja, nie sądzę żeby bez konkretnego info o realnych pieniądzach, kurs był w stanie powyżej 10groni polecieć, za dużo lecieli w uja do tej pory i za dużo ludzi do wysypania akcji czeka
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Lauri [83.27.211.*]
    Nawet jak urośnie to towarzystwo znów utrzyma na jakimś poziomie kurs i będzie sypać, jak to niewa tutaj miejsce i "zabawa" zacznie się od zera. Kto tutaj jest długo, ten wie jak to wygląda.
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Der [31.0.69.*]
    Kiedyś beż infa było 98 groszy. Mogą zrobić kurs jaki chcą i kiedy chcą.
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~buahahaha [5.133.11.*]
    Dnia 2023-08-22 o godz. 19:04 ~czujny napisał(a):
    > Bardzo chłodno zostało przyjęte dzisiejsze ESPI. 15 minut i zapał ostygł. Akcjonariusze z długim stażem już niejedno info podobnej treści już przeżyli:) Też podchodzę do niego bardzo sceptycznie. Tak jak zawsze pisałem, dopóki nie będzie konkretnej sprzedaży tak długo nie będą dla mnie wiarygodni. Nie zmieniam decyzji. Pomału stąd wychodzę. Na razie przy obrotach kilku tysięcy jest to niemożliwe:) Może nowi uwierzą w tą spółkę i zrobią jakiś obrót:) Jeśli zaczną faktycznie sprzedawać te wynalazki może wrócę. Pozdrawiam.

o jakiej sprzedaży człowieku piszesz? Albo jesteś tak gł*pi albo udajesz.. tutaj nie chodzi o żadną sprzedaż
    musicie się bardziej postarać bo takimi tekstami to pośmiewisko z siebie robicie marni naganiacze
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Marnym trolem to jesteś ty. Nie masz akcji a wypociny twoje to są na poziomie zerowym szambonurku.
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Bax [164.127.239.*]
    Czytać się nie da tych bzdur ktore tutaj wypisujecie, są tak denne że wydaje mi się że macie tutaj zlot Januszy
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Ok. Krytyka już była. Teraz poprosimy o jakiś merytoryczny wpis. Dasz radę? Pewnie, że dasz, przecież nie jesteś Januszem. Dawaj. Czekamy:)
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    On napisze że będzie lecieć na dno i czeka z koszyczkiem na 3. Na takich trolu i mato.ow nie ma rady
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~abc [199.217.104.*]
    racja, same pomyje przez naganiaczy o bzdurach
    o tym co serio spółka robi nikt nie pisze tylko są poruszane nieistotne tematy żeby ludzi zniechecić
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~rekinado [5.173.160.*]
    Ale co robi spółka? Szkolenia? Ile z tego ma być pieniędzy żeby rosło przy tylu mln akcji? P.S też bym chciał żeby rosło i był zarobek bo akcje mam
  • ONE2TRIBE Autor: ~Lolo [83.7.74.*]
    Tutaj coś może być. ONE2TRIBE
  • Re: ONE2TRIBE Autor: ~Lauri [83.27.221.*]
    Co masz na myśli?
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~Oley53 [178.215.207.*]
    Zgadzam się z Tobą"czujny",ale zastanawiam się zarazem dlaczego "spółdzielnia", która wykorzystuje każdą informację do zarobienia paru groszy tym razem czeka-na co?Jest drugie dno? Co stało się lub stanie,że "spółdzielnia" nie podbija teraz kursu spółki.
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Oley, jaka spóldzielnia? W tej chwili tu są sami drobni kółkowicze, którzy zasypią każdy wzrost dla paru złotych. Spółdzielnia tu była przed wybiciem na 1zł. Weszła, wyszła i po zabawie. Przed tym wybiciem(2-3 miesiące) obroty były po kilkaset tysięcy. Teraz spółdzielnia? Chyba, że Stasek z Ceśkiem chcą zatrząść rynkiem:) Pozdrawiam
  • Re: Złe doświadczenia?:) Autor: ~stado_baranów [185.122.107.*]
    Taaaaaa a świstak siedzi i zawija....
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.