Bardzo chłodno zostało przyjęte dzisiejsze ESPI. 15 minut i zapał ostygł. Akcjonariusze z długim stażem już niejedno info podobnej treści już przeżyli:) Też podchodzę do niego bardzo sceptycznie. Tak jak zawsze pisałem, dopóki nie będzie konkretnej sprzedaży tak długo nie będą dla mnie wiarygodni. Nie zmieniam decyzji. Pomału stąd wychodzę. Na razie przy obrotach kilku tysięcy jest to niemożliwe:) Może nowi uwierzą w tą spółkę i zrobią jakiś obrót:) Jeśli zaczną faktycznie sprzedawać te wynalazki może wrócę. Pozdrawiam.
Racja, nie sądzę żeby bez konkretnego info o realnych pieniądzach, kurs był w stanie powyżej 10groni polecieć, za dużo lecieli w uja do tej pory i za dużo ludzi do wysypania akcji czeka
Nawet jak urośnie to towarzystwo znów utrzyma na jakimś poziomie kurs i będzie sypać, jak to niewa tutaj miejsce i "zabawa" zacznie się od zera. Kto tutaj jest długo, ten wie jak to wygląda.
Dnia 2023-08-22 o godz. 19:04 ~czujny napisał(a): > Bardzo chłodno zostało przyjęte dzisiejsze ESPI. 15 minut i zapał ostygł. Akcjonariusze z długim stażem już niejedno info podobnej treści już przeżyli:) Też podchodzę do niego bardzo sceptycznie. Tak jak zawsze pisałem, dopóki nie będzie konkretnej sprzedaży tak długo nie będą dla mnie wiarygodni. Nie zmieniam decyzji. Pomału stąd wychodzę. Na razie przy obrotach kilku tysięcy jest to niemożliwe:) Może nowi uwierzą w tą spółkę i zrobią jakiś obrót:) Jeśli zaczną faktycznie sprzedawać te wynalazki może wrócę. Pozdrawiam.
o jakiej sprzedaży człowieku piszesz? Albo jesteś tak gł*pi albo udajesz.. tutaj nie chodzi o żadną sprzedaż musicie się bardziej postarać bo takimi tekstami to pośmiewisko z siebie robicie marni naganiacze
Zgadzam się z Tobą"czujny",ale zastanawiam się zarazem dlaczego "spółdzielnia", która wykorzystuje każdą informację do zarobienia paru groszy tym razem czeka-na co?Jest drugie dno? Co stało się lub stanie,że "spółdzielnia" nie podbija teraz kursu spółki.
Oley, jaka spóldzielnia? W tej chwili tu są sami drobni kółkowicze, którzy zasypią każdy wzrost dla paru złotych. Spółdzielnia tu była przed wybiciem na 1zł. Weszła, wyszła i po zabawie. Przed tym wybiciem(2-3 miesiące) obroty były po kilkaset tysięcy. Teraz spółdzielnia? Chyba, że Stasek z Ceśkiem chcą zatrząść rynkiem:) Pozdrawiam