M nadzieję że nie chodzi ci o ekoexport bo tam jest dramat FF 70% spółka nawet nie należy do tych co nią zarządzają .
I nie mają surowca który sprowadzali z Rosji Kazachstanu i Ukrainy
Ty wiesz swoje a ja swoje. Czekam na Ciebie na mojej spółce. Przypomnę się jak zaczniesz udzielać się na forum tej spółki. A FF. Zdziwisz się ile ja mam akcji FF. Ale wszystko w swoim czasie. Do września.
PS. Spółek o małym FF jest dużo i co z tego. Musi być jeszcze coś. Jak odwrotne przejęcie i nowa działalność.
Coś gdzieś pisał kiedyś to jakiejś iff czy podoba nazwa. Nawet sprawdzałem to prawda z tym ff chyba ale tam totalnie zero ruchu było. Jedna akcja dziennie. To mieć i czekać ok ale kupić nie ma jak
Troche cierpliwosci. We wrzesniu ruszaja. Spolka robi wszystko, aby ja odwiesic. Obecni akcjonariusze beda musieli umorzyc swoje pozyczki i sprzedac prawie wszystkie akcje nowemu inwestorowi. Zostanie im troche aby mogli wyjsc na zero. A wiec beda musieli ostro podbic kurs. Tak jak ktos to zrobil na Sleep.
No musisz troche poglowkowac. Wszyscy ida tylko na latwizne. I ja te spolke zbieram od roku. Szukajcie a znajdziecie. Troche myslenia nikomu nie zaszkodzilo.
No coz dowiesz sie niebawem co to za spolka. Bedzie o niej bardzo glosno, ale wtedy beda juz inne ceny. Czekam tam na ciebie.