Spółek które są o wiele gorsze i mają sądowe spory jest mnóstwo , a skyline jest czyściutka i jeszcze wszystko tu będzie się umacniać Jestem dobrej myśli i czuję że już niebawem 2-3zł za akcje tu będzie
Działka jest, tylko kto wie ile jest warta. Info o podpisanym liscie jest dziwne, ponieważ w jednym miejscu piszą ze nabywcą jest społka Ivars, a w drugim instalexport. Czyli coś smierdzi. Pozatym spolka ivars załozona w maju 2022 (kapitał 5000) a głownym i jedynym udziałowcem jest TMF Poland zajmujące sie biurem rachunkowym.....A udziałowcem Instalexportu jest Skyline..... Ewidentny smrodek Jedynie członek zarządu Invars sp zoo , pan Isidro Peralta Pena daje do myslenia, bo jest on powiazany z róznymi społkami, które jednak cos robią.
Oczywiscie, ze wisicie i macie racje....Ale czy ktos z Was zadał sobie trud aby sprawdzic te rzeczy co pisałem? Na info w parkiecie podpisana umowa z invars a na stronie skyline z instalexportem. Trzymajcie sobie te akcje , bo moze cos z tego wyjdzie, ja tylko twierdze, że na razie to sciema.....a ze kiedys moze znajdzie sie inny inwestor to bedziecie wygrani.... Ale trzeba duzo cierpliwosci i zakonczenia wojny, bo teraz nikt w tej cenie tej działki NIE KUPI