- Łącznie za 1 MW można otrzymać do 400 złotych netto (a nawet więcej)
(https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-ceny-pradu-wstrzymuja-juz-prace-hut,nId,5728074 .....problem dotyka także polskiego przemysłu. − Płacimy za prąd od 600 do 1500 zł/MWh,)
To sprawia, że produkując rocznie szacunkowo 1000 MWh, można zarobić dla siebie nawet 420 tysięcy złotych (w tej chwili nawet razy dwa)
Ja ostatnio zakładałem 5kw. Przyjechali o 8,30 wypili kawę i zaczęli zakładać, o 14,30 zjedli po kawałku pizzy bo im zamówiłem, rozliczyliśmy się za robotę i o 15 już ich nie było . Do Tauronu było zgłoszone 2 tygodnie przed montażem i umowę miałem już tydzień po zgłoszeniu,także naprawdę expresowo to poszło. Tutaj myśle ze w miesiąc góra dwa to pykną !!!
Ja liczę do 3 miesięcy.Od nowego roku mogąjechać pełną parą.Niemniej dla nas inwestorów najważniejsze są następujące warunki: podanie wyników 31 09 i pewność,że Bras nie uczestniczył w tzw.Wirówxe Bydgoskiej ani xypryjskiej i brak ukrytych fantów.
Aktywność bydgoskich wirówek pokrywa się się chronologicznie z latami i terminami zaległych raportów Brasa.Nie bagatelizowałbym tego faktu.Widziałem kilka wpisów o wirówkach nie setki ktoś tu uprawia tanią i radosną propagandę.
Jeśli zaprosili kolejnego kucharzaa do robienia raportu i nie zrobił tegow ciągu engo czy dwchdito m usza być niezłe czeluście otchłani.A co z kasą z poprzednich emisji?U każdego takie fakty zapalają światełko refleksji.
Te wyliczenia wyceny to tak wszystko jest " o połowę " obcięte spokojnie powinni 40 mln rocznie zarabiać, przy p/e10 to 400mln kapitalizacja lekko może być, a jeżeli przejda na glowny parkiet i wyplaca dywidendy, zleca się wtedy fundy dywidendowe będzie pięknie.