• Jakie powody, że Marshall zainwestował w Kety? Autor: ~cezjas [194.29.175.*]
    Czy oni wiedzą coś, czego zwykli akcjonariusze nie wiedzą. Z pewnością koniec wojny byłby wielkim sygnałem do kupna, bo Kety będą mocno zaangażowane w odbudowę i inne projekty. Czy budowa u nas elektrowni będzie miała pozytywny wpływ na notowania Ket? Oczywiście rynek mieszkaniowy i inwestycje w infrastrukturę zapewniają dobrą koniunkturę dla Ket ale wg mnie kurs zachowuje się jeszcze lepiej jakby coś miało się pojawić. Jak macie jakieś sugestie, to piszcie.
  • Re: Jakie powody, że Marshall zainwestował w Kety? Autor: ~traser [176.221.127.*]
    Spółka jest zwyczajnie chwilowo mocno wykupiona i większa korekta się należy (choć może oczywiście dalej rosnąć jak ktoś mocny będzie ciągnął). Poważnym ryzykiem, o którym trzeba pamiętać są Chiny. Co do pokoju na Ukrainie, to musi być stabilne porozumienie, a nie jakieś zawieszenie broni. Tylko w takiej sytuacji coś tam się zacznie odbudowywać. Moim zdaniem na nic stabilnego tam przez długi czas nie ma co liczyć.
  • Re: Jakie powody, że Marshall zainwestował w Kety? Autor: ~ProfessorCat [45.85.187.*]
    Twarda recesja sie szykuje w Niemczech dlatego :

GERMAN MFG PMI FLASH ACTUAL 39.1 (FORECAST 38.8, PREVIOUS 38.8) GERMAN SERVICE PMI FLASH ACTUAL 47.3 (FORECAST 51.5, PREVIOUS 52.3) GERMAN COMPOSITE PMI FLASH ACTUAL 44.7 (FORECAST 48.3, PREVIOUS 48.5) 
  • Re: Jakie powody, że Marshall zainwestował w Kety? Autor: ~M46 [5.184.231.*]
    Napewno koniec wojny byłby doskonałym momentem nie tylko dla Kęt ale i całego Wig20 ,jak dla mnie to inwestycja długoterminowa (50 zł na akcje ) dywidendy to minimum na co liczę .Czas pokaże ,jak spadnie w granicach 550 mogę uśrednić .Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Jakie powody, że Marshall zainwestował w Kety? Autor: ~ProfessorCat [45.85.187.*]
    Na koniec wojny raczej się nie zanosi po1 po 2 coraz gorsze wyniki PMI dla EU powodują że raczej tak szybko kurs nie urośnie
[x]
KETY -2,36% 931,50 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.