Siemka ! kupiłem właśnie trochę akcji i planuję zostać na dłużej. Także na forum będę się udzielał.
Widzę duży potencjał, a ostatnio mam nosa do perełek, Synektik, Medicalgorithmics, Render Cube :3
Dlaczego nikt tu nie piszę o premierze HoneyComb ? Marketing jeszcze nie wystartował a już na wishliscie gra jest około 280 miejsca, to zasługa wyłącznie spółki matki, która ma tę grę na swoim profilu na steamie, to jest mega przewaga względem innych studiów, które nie mogą liczyć na takie wsparcie - darmowy marketing. Gra ma modny motyw pozaziemski, każda premiera to ryzyko, wiadomo, ale wolę podjąć takie ryzyko ze względu na dywidendę, niską wycenę ładne zyski za ten rok i doświadczenie studia, które nabywają dzięki spółce matce !
+ Wspomnieli, że już pracują nad nową grą. Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy, fajna spółka !
100 akcji, czy za 100tys. PLN ? No bo nie wierzę, że dla marnych 100 akcji zrobiłeś taaaaki wstęp o sobie i swoich umiejętnościach inwestycyjnych, nie załamuj mnie ! Wartość 100 akcji to przecież jest jakieś kieszonkowe :)
100 akcji, to jest jedna z 3 nowych moich pozycji z tego tygodnia, dla Ciebie to kieszonkowe ? Łatwo tak pisać anonimowo, na bankierze tutaj ,,każdy" miliarder, już się przyzwyczaiłem :). Może jeszcze dobiorę, ale na pewno nie będę szukał poklasku u takich jak Ty. Fajna spółka, dlatego napisałem ten post.
Czy spółka fajna, czy nie, to nikomu nie potrzebne zachwalanie siebie jakim to jeeeeeesteś trafnym inwestorem groszołapie. Kupno 100 akcji to żenujące by się tym przechwalać.
Dnia 2023-08-24 o godz. 07:30 ~Hmm napisał(a): > Czy spółka fajna, czy nie, to nikomu nie potrzebne zachwalanie siebie jakim to jeeeeeesteś trafnym inwestorem groszołapie. Kupno 100 akcji to żenujące by się tym przechwalać.
3 spółki w tym roku zrobiły mi grubo ponad 100% każda, zamiast udawać miliardera, pokaż pit8, to pogadamy :) Nie wierzysz ? Znajdziesz moje posty na każdym forum z tych spółek.
Kilka dni temu kupiłem Artifex Mundi i tam mam większy pakiet, zobacz - gdzie jest kurs teraz.
Moje obecne 130 akcji mi tutaj wystarczy, dużo więcej sensu nie widzę wrzucać.
Buahaha, i pisze to ten osioł, co kupił 100 akcyjek i łopowiada jakiż to ynvestor...??? Jprd, skąd się tacy biorą.m.???
A idź na łąkę i swoim krowom poopowiadaj o inwestycjach na dobranoc:)
Dnia 2023-08-26 o godz. 06:36 ~Buahaha napisał(a): > Buahaha, i pisze to ten osioł, co kupił 100 akcyjek i łopowiada jakiż to ynvestor...??? Jprd, skąd się tacy biorą.m.??? > > A idź na łąkę i swoim krowom poopowiadaj o inwestycjach na dobranoc:)
Większe ryzyko - mniejszy kapitał, proste ! Chcesz więcej rad, daj znać, może przestaniesz tracić kieszonkowe rodziców chłopczyku na giełdzie :))
Po pierwsze nie wiesz - jak wygląda mój portfel, a po drugie - sam zapewne w swoim dużo nie masz, a co piszesz na tym forum - to czyste bajdurzenie :3
ZIEW, ZIEW I ZIEW, biedaku, możemy porównać pity 8 :)
Dnia 2023-08-27 o godz. 11:04 ~Hehe napisał(a): > Lesław, ty wiejski groszołapie! Spadaj stąd, bo zaśmiecasz forum. Nikogo nie obchodzą zakupy 100 akcyjek, opowiadaj o tym swojej mamie w przedszkolu!