Dziękuje. Czy to chodzi o ten wpis „ ~zoska odpowiada ~6_9 2023-08-20 20:26 IP 89.64.21.*
No to może ja panów pogodzę :) i trochę "pogdybamy " .Rozważmy taką sytuację : do @zoski / zwykly członek PAM -od czasu jego powstania /,zgłasza się przedstawiciel jakiegoś Funduszu np. z Luksemburga i mówi : jesteśmy zainteresowani zakupem wszystkich akcji Petrola będących w posiadaniu PAM . Ta ilość akcji pozwoli nam przejąć władzę w Petrolu i zrobić swoje porządki .Nie możemy pójść z tą propozycją do Prezesa PAM , bo jest jednocześnie Prezesem Spólki . Widzimy, czytając forum Bankiera :), co mogło by spotkać Prezesa i RN ze strony akcjonariuszy niezrzeszonych - sądy , sądy, a może i jakaś gałąz na przydrożnym drzewie :) Tak więc zoska , dla świętego spokoju ogarniemy sprawę bez prezesa PAM /sprzeda nam soje akcje jako zwykły pamowiec :)/ty tylko obgadaj z tą 200-ką ludzi jaka cena wyjściowa do negocjacji .Jak się dogadamy , to już dalej nasza głowa , jak poprowadzimy sprawy Petrola i gdzie będziemy szukać Inwestora branżowego .I nikt już nam nie będzie mieszał w naszym "garnuszku". :)Czy może być taka wersja ? Zgodna z polskim prawem? Pogodziłam panów ?
Szanowna Pani Zofio , czytając to co powyżej , muszę przyznać że ma Pani fantazję , chyba że miała Pani proroczy sen ? ale też można wnioskować że to u Pani ten Asik został ukryty o którym pisałem w innym wątku , w tej ostatniej opcji miała Pani możliwość zapoznać się z Asem i wysunąć taką teorię .
Dnia 2023-08-22 o godz. 11:22 ~Gamoń napisał(a): > Szanowna Pani Zofio , czytając to co powyżej , muszę przyznać że ma Pani fantazję , chyba że miała Pani proroczy sen ? > ale też można wnioskować że to u Pani ten Asik został ukryty o którym pisałem w innym wątku , w tej ostatniej opcji > miała Pani możliwość zapoznać się z Asem i wysunąć taką teorię .
oj gamoniu - coś pisałeś o biustonoszu zośki? - że co że duży? - na moje petrozłotówki i tak za mały
Proroczy sen , to miałam jak Lotos spadł do 9 ( a miał iść na zero :)))/ i "tajemniczy głos " podpowiadał -Kup teraz .!
Oczywiście nie posłuchałam tego głosu .
Za to wybrałam opcje - 100 m do...i wiadro ropy ,a także -przeciez za tym stoi RK ,a jemu musi się udać !
Nie sądziłam ,że skończy na wyprzedaży - nawet grilla ogrodowego -by jakoś żyć !
No tak ale jeśli pisze Osoba bliskiego otoczenia Prezesa , to każdy uważa że jest coś na rzeczy , czyli przywołuje przysłowie że ,,w każdej bajce jest coś prawdy " a teraz można przytoczyć porzekadło , że ,,nie mów mi o wódce i nie rób mi smaku"
Dnia 2023-08-22 o godz. 11:32 ~zoska napisał(a): > Tak.Jest słowo "pogdybac",inaczej "gdybanie"- można hipotetycznie założyć lub jeszcze inne określenia.
zosiu ja tam wolałbym aby mi się kasa nie wysypywała z biustonosza
Dnia 2023-08-22 o godz. 10:59 ~FOMO napisał(a): > Jest fundusz zainteresowany Oilem?
Było 100x.
Nikt nigdy nie był, nie jest, ani nigdy nie będzie zainteresowany bankrutem. Jedyne co ew. mogłoby znaleźć nabywcę to OTG/ORI ale przez lata się nie udało tego sprzedać choćby za sam dług.
Czy by to znaczyło ,że BLG i Krok okłamywali nas ,a gra szła tylko o to by "przeciągać w czasie" i albo dacie Absolutoria i uratujemy z Kazach spółkę ,albo idziemy na dno i "moje" czyli BLG 12 mln ,plus małe 300 tys z hakiem Kroka pójdą w zapomnienie ???
No chyba na takie kłamstwa by się nie odważyli !:)
Komu więc wierzyć ? Tobie RR ( skoro piszesz ,to musisz wiedzieć :)/ czy "szlachetnemu" o dobrych manierach BLG i Krokowi ( mniej sympatyczny z wyglądu ,ale pewnie ma swoje zalety intelektualne ,skoro tak długo siedział i nie dał się odspawac od stołka, choć deklarował i potwierdził to na WZA -by potem zaprzeczyć : do niczego się nie deklarowałem :)
Dnia 2023-08-22 o godz. 13:37 ~nikt napisał(a): > Dnia 2023-08-22 o godz. 13:22 forward napisał(a): > > To oczywiste Są obaj RR i Jeleniowaty > > > > dyżur trwa > > cenę na wezwaniu trzeba zbić > > > > fordzik o czym ty prawisz/ - jakie wezwanie? - pisz bo mdleję >
Pewnie chce rozpocząć pisanie o kolejnej wyssanej z palce głupocie. Tak jak miesiąc temu o 800 milionach, 3 miesiące temu o 3 akcjach Orlenu za 1 akcję petrola i tak dalej i tak dalej.
Od 15 lat pisze głupoty, co kilka miesięcy o innej.
Dnia 2023-08-22 o godz. 13:40 ~Tomek napisał(a): > RR/daniel a umowa z 15.07.2020 to co oznaczała nie czasem przekazanie otg i emby za jakiś % zysku z wydobycia,wszak wiecie że kredyty spłacone !
////////// to są dwaj specjaliści od wiecznego palenia głupa. Nie spodziewaj odpowiedzi
Dnia 2023-08-22 o godz. 13:55 forward napisał(a): > Dnia 2023-08-22 o godz. 13:40 ~Tomek napisał(a): > > RR/daniel a umowa z 15.07.2020 to co oznaczała nie czasem przekazanie otg i emby za jakiś % zysku z wydobycia,wszak wiecie że kredyty spłacone ! > > ////////// to są dwaj specjaliści od wiecznego palenia głupa. Nie spodziewaj odpowiedzi
Nic w ESPI nie ma na temat umowy z 15.07.2020. Więc nie tylko owa umowa nie została zrealizowana, ale nawet nie została zawarta.
Dalej podtrzymuję tezę, że próby sprzedaży OTG/ORI (a nie bankruta Petrola) za długi (+% od wydobycia) spełzły na niczym.
Kredyty byłyby spłacone, gdyby nabywca zapłacił, ale przez lata się to nie udało.
Dnia 2023-08-22 o godz. 10:59 ~FOMO napisał(a): > Jest fundusz zainteresowany Oilem?
No faktycznie wygląda to na puszczenie kwantu informacji (zresztą w dyskusji o zupełnie innych rzeczach) ale nie sądzę, że tak być musi. Z całym szacunkiem dla Zosi ale mogła wiedzę o takim rozwiązaniu (profesjonalnym niewątpliwie) nabyć w dyskusjach z pamowskimi kolegami o hipotetycznych rozwiązaniach już dawno. Nie ma co się na wyrost podniecać.
Dnia 2023-08-22 o godz. 15:33 ~Piotr napisał(a): > Dnia 2023-08-22 o godz. 10:59 ~FOMO napisał(a): > > Jest fundusz zainteresowany Oilem? > > No faktycznie wygląda to na puszczenie kwantu informacji
To nie jest "kwant informacji" tylko totalna bzdura.