Też się nad tym zastanawiam. Do ewentualnej transakcji doszło pewnie 16 sierpnia . Pewnie od transakcji mają 6 dni roboczych na poinformowanie. Ale jak żyje nikt tak długo nie czeka z informacją o wynikach. Zawsze podaje chyba pośrednik w dniu zawarcia transakcji a nawet w dniu zakończenia zapisów. A po kilku dniach informuje ten co wzywa. Brak informacji od pośrednika jest już chyba niezgodny z przepisami. Rodzina ma 6 dni roboczych od transakcji więc info tak czy siak będzie . Ja obstawiam że zapisało się 2 tys akcji oczywiście podstawionych
abc .... xyz haha każda spółka inny trzy litery alfabetu ? I co masz akcje teraz tutaj ? Czekasz na skup czy tak po prostu? Tak przeglądałem ta ustawę i rzeczywiście nie ma obowiązku informowania o zapisach tylko ten wzywający musi poinformować standardowo z procedury i ma standardowy czas. Więc to chyba do czwartku czas jest .
ktos mial nick abc na forum i nie chcialem sie podszywac pod kogos. Jak pisalem na forum Alumetal ze ciekawe spolki to Celtic i vindexus. Celtic kupilem pod skup bedzie zwrot kasy zaraz i vindexus tez kupilem i czekam co sie wydazy ze skupem akcji no i jakas dywidente teraz dadza.
Co dotyczy komunikatu to zawsze byly przy wezwaniach czy skupach ze nie zlozono zadnego zapisu ,a tu cisza . Wczorej bylo rozliczenie tranzakcji. Spolka bardzo blokowana byla zeby nie urosla przez dlugi czas. Jest bardzo tania ale nie przeklada sie to na wzrost kursu.
Tez mnie dziwi komunikat, tym bardziej ze zmiane posiadania zrobil sam prezes a nie porozumienie. Ale zakladam ze tak tez mozna, w wezwaniu posredniczyl BOS SA wiec musieli to sprawdzic.