• Urlop... Autor: ~Alek [89.74.38.*]
    i po urlopie. A tu widzę dalej kurs walczy na wsparciu. Wyniki przeciętne to i pomóc nie mogły. Pinokio widzę nie dał tradycyjnego wywiadu z bajkami dla PAP. Ale może to i dobrze, bo juz raczej nikt w te ściemy nie wierzy. A jak tam FM2? Przekładamy na Q4 czy ciągle żyjemy nadzieją?
  • Re: Urlop... Autor: ~AkolitaZbyszka [31.61.253.*]
    No witam po urlopie. E tam FM2 juz FM1 zistało zweryfikowane przez rynek, szału nie ma. Mnie ciekawi co oni tam nowego gotują, bo jak nic, to będzie jeszcze bardziej nieciekawie niż jest, a nie myśałem że się tak da.
  • Re: Urlop... Autor: ~niktważny [5.173.153.*]
    ha ha ha??

• Re: Urlop... Autor: ~Alek [195.189.85.*]
    Czyli jednak przekładamy. Brawo! Q3 bez żadnego znaczącego tytułu xD
  • Re: Urlop... Autor: ~foreverforeveren [77.255.238.*]
    nooo... 5 dni po terminie. Nic tylko sprzedawac PKC akcje z zwiazku z powyzszym ;)
  • Re: Urlop... Autor: ~Alek [195.189.85.*]
    Te tylko 5 dni po terminie oznacza pusty Q3. To po pierwsze. A po drugie te 5 dni pokazuje po raz kolejny słowność zbynia. A podanie terminu to pozytywna wiadomość, gdzie mają to inwestorzy widać po kursie. To są lata starań, żeby sytuacja wyglądała jak wygląda.
  • Re: Urlop... Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    XD
    Poogladaj sobie czat z prezesem a potem mów o q3
  • Re: Urlop... Autor: ~Alek [89.74.38.*]
    Ahm czyli komunikat z końca maja o przełożeniu FM2 na q3 to ja sobie wymyśliłem? Przecież FM2 to miały być ostatnie polerki, a tu wychodzi, że nie wyrobili się w q3. Miej godność i nie próbuj bronić prezia.
  • Re: Urlop... Autor: erydan [91.216.213.*]
    30 czerwca był wydany Front M 1 na wszystkie platformy czyli chyba 9, czyli cały przychód z tych platform wpadnie na kwartał III.
  • Re: Urlop... Autor: ~Alek [89.74.38.*]
    Suuuper, sprawdzałeś rankingi? Pewnie tak. Więc wiesz, że szału nie było i milionów z tego nie będzie. FM będzie pokazywał moc na switchw JP. Tylko tyle i aż tyle.
[x]
FOREVEREN -2,38% 2,87 2025-09-26 12:14:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.