Powinien pojawić się jakiś newsletter. Mg już ponad 40 zł... dobra reklama spolki się szykuje na targach... miejmy nadzieję że pojawi się tam również wzmianka o narcosie... ciekawe kiedy u nas się wystrzał jakiś szykuje.
Dziwi mnie tylko że
nic nie piszą o dodatku narcos ,przecież do będzie nowa gra gry która jest hiten i jeszcze w tym wszystkim netflix .albo będzie grubo albo albo bardzo grubo ,po premierze liczę na kilka zł za akcjie
Co Cię dziwi? nie piszą o narcosie bo ten nigdy nie powstanie, to jest tylko temat do podbicia kursu, ta spółka to krzak, MovieGames wydało DDS i jechali ciągle na tym sukcesie, ale czas gdy zarabiało się na obietnicach się skońćzył, nie wykorzystali tego sukcesu, wszyscy uciekają z tego gniota
głośno krzyczysz jak na osobę która śledzi spółkę pewnie od informacji o narcosie, zobacz co spółka zrobiła przez ostatnie 3 lata, co obiecywała, jakich obietnic dotrzymała, jakich nie, spójrz na to trzeźwym okiem, podziękujesz później
Wjechał nl o road i alaskanie... myślę, że o narcosie zrobi się głośniej jak faktycznie będzie z grubsza zrobione... ja myślę że mg uczy się na błędach i nie chce powtarzać fars z ostatnich kilku lat... obym się nie mylił. A jak o narcosie będzie głośno to już będzie trochę późno na zakupy.