• W tym tygodniu nl Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Powinien pojawić się jakiś newsletter. Mg już ponad 40 zł... dobra reklama spolki się szykuje na targach... miejmy nadzieję że pojawi się tam również wzmianka o narcosie... ciekawe kiedy u nas się wystrzał jakiś szykuje.
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Jaskier [77.114.235.*]
    Jak się nic nie pojawi w najbliższym czasie to powrót na 24 gr.
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Albo na 2 gr nawet
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Hugo [5.206.244.*]
    Dziwi mnie tylko że
    nic nie piszą o dodatku narcos ,przecież do będzie nowa gra gry która jest hiten i jeszcze w tym wszystkim netflix .albo będzie grubo albo albo bardzo grubo ,po premierze liczę na kilka zł za akcjie
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~iksde [155.190.33.*]
    Co Cię dziwi? nie piszą o narcosie bo ten nigdy nie powstanie, to jest tylko temat do podbicia kursu, ta spółka to krzak, MovieGames wydało DDS i jechali ciągle na tym sukcesie, ale czas gdy zarabiało się na obietnicach się skońćzył, nie wykorzystali tego sukcesu, wszyscy uciekają z tego gniota
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Boss [31.61.240.*]
    To co tu robisz ???? Uciekaj tam gdzie wszyscy i patrz z boku i płacz jak 5 zł na kursie będzie!
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~iksde [155.190.33.*]
    głośno krzyczysz jak na osobę która śledzi spółkę pewnie od informacji o narcosie, zobacz co spółka zrobiła przez ostatnie 3 lata, co obiecywała, jakich obietnic dotrzymała, jakich nie, spójrz na to trzeźwym okiem, podziękujesz później
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Boss [31.61.240.*]
    Posłuchaj dziedzino, na giełdzie jestem jak Ty pewnie w pieluchę robiłeś! Może i głośno krzycze ale zastanawiam się co Ty tu robisz?
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~iksde [213.134.187.*]
    Mówisz dziecinko, a jednak naganisz na takie gunwo, masakra. Spójrz obiektywnie, a nie szczekasz jak mały york któremu ktoś zabrał kija
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Dno [31.61.240.*]
    Zabrał kija i wsadził Tobie w d....e !!!!! Bo inaczej nie da się tego określić
  • Re: W tym tygodniu nl Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Wjechał nl o road i alaskanie... myślę, że o narcosie zrobi się głośniej jak faktycznie będzie z grubsza zrobione... ja myślę że mg uczy się na błędach i nie chce powtarzać fars z ostatnich kilku lat... obym się nie mylił. A jak o narcosie będzie głośno to już będzie trochę późno na zakupy.
[x]
TRUEGS 13,42% 0,34 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.