• Aforti propozycje Autor: ~Adalbi [77.252.46.*]
    Co sądzicie o propozycjach:
    1 - w ramach istniejących umów odroczenie odsetek o rok plus minimalne podniesienie oprocentowania;
    2- objęcie udziałów z bonusem w Aforti PLC.
    Czy wgl są to realne propozycje?
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Największy deweloper w Chinach mógł ogłosić upadłość, jednak dano sobie dwa lata czasu, na wyprowadzenie biznesu, sprzedano jego znaczą część, wierzyciele zgodzili się na nowe warunki, zmniejszenie zysków z odsetek i odsunięcie w czasie zapadalności długów. Bez tego ruchu, mogli kompletnie nic nie odzyskać.

Tam również grała pierwsze skrzypce kwestia przelewarowania się.
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~Olo [185.116.118.*]
    Jak porównujesz nieruchomości, gdzie faktycznie ukończenie inwestycji diametrialnie zmienia jej wartość i pozwala ją upłynnić, do wiecznie nie rentownej wymiany walut, faktoringu na poziomie miliona pln miesięcznie, windykacji która w 2021 roku wypracowała 18mln straty, płaceniu 5mln rocznie za lecha poznań, które musiał sciągać z Aforti komornik (cała warszawa sie śmiała że Sytek sponsoruje kopaczy a kase zamiast przelewem to komornikiem wysyła) to pozostaje tyko współczuć.
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~Mozes [37.248.167.*]
    Spółki w takiej sytuacji , często w akcie desperacji i realizacji części zysku z akcji pompują akcje pod dziwne infa i decyzje , żeby wyjść z akcj .Tu Ff jest odpowiedni pod takie numery.Nie mam akcji , ale jak wrócą notowania , to po spadkach spekulacyjnie nie wykluczam wejścia w te gierki
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~Mmm [5.173.119.*]
    O ile wrócą notowania hehe
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~WK [5.173.156.*]
    Według mnie nie wrócą. Cała sprawa z Aforti wygląda na megakompromitację.
  • Re: Aforti propozycje Autor: ~WK [5.173.156.*]
    Przypomina mi się numer sprzed lat z Tymochowiczem w roli głównej
    https://interaktywnie.com/biznes/newsy/portale/spolka-tymochowicza-warta-100-mln-zlotych-11321
    https://www.parkiet.com/technologie/art23336551-infinity-tymochowicz-sprzedal-akcje-i-odszedl-z-zarzadu
    Myślałem że czasy takich hucpiarzy dawno minęły.
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.