• Pytanie do "abc" Autor: ~Informator [185.45.219.*]
    Kto Ci trolu płaci za ten hejt i wymiociny, które umieszczasz na tym forum. Nie możesz być akcjonariuszem, bo wiesz, że to prowadzi do osłabiania akcji. Jest ok 1000 innych spółek, gdzie mógłbyś się wyżywać, ale nie o to tu chodzi. Tym co robisz krzywdzisz bardzo wielu ludzi, dlatego zrobię wszystko co w mojej mocy żebyś odpowiedział za to. Tym kończę moje wpisy na tym forum.
  • Re: Pytanie do "abc" Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Pojawiles sie tu jako nowy inwestor i obrazasz tych co pisza na Forum Astro. Kazdy wyraza opinie na Forum swoja a ty wyzwasz ludzi od Troli , bedzie to zgloszone do administratora zebys wiecej nie obrazal ludzi piszacych. Jezeli dalej bedziesz obrazal ludzi wyciagniete zostana konsefenkcje.

Zniesławienie i znieważenie jest zagrożone karą grzywny lub ograniczenia wolności do roku. Zniesławienie przez środki masowego przekazu obarczone jest taką samą karą, ale także możliwością pozbawienia wolności do roku.
  • Re: Pytanie do "abc" Autor: ~Rafalbryczka [37.47.180.*]
    Ten informator to troll widać po analizie technicznej że tutaj szykuje się wybicie. Narazie wszedłem niższym kapitałem ale realizuję zyski na innych spółkach i tu raczej wejdę mocniej
    ccc napisal ze to Prezes jest pod nikiem informator po ip komputera.
  • Re: Pytanie do "abc" Autor: ~Rafalbryczka [37.47.180.*]
    Widać że ktoś chce od drobnicy wyrwać papier ostatnio kupowałem po 0.174 dzisiaj rzucał ktoś z wora do wora robiąc -9% a jak się podstawiłem to mi już nikt nie chciał rzucić
    Ktos robi sztuczny popyt i podaz zeby wciagnac ludzi do zabawy. Wymienaja sie akcjami ida z jednego wora do drugiego.
    Przy takiej cenie akcji nie ma co odbierac od drobnicy. nawet jakby byla poadaz 1 mln akcji to raptem niecale 200 tys zloych.
[x]
ASTRO 28,28% 0,09 2025-10-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.