Kto Ci trolu płaci za ten hejt i wymiociny, które umieszczasz na tym forum. Nie możesz być akcjonariuszem, bo wiesz, że to prowadzi do osłabiania akcji. Jest ok 1000 innych spółek, gdzie mógłbyś się wyżywać, ale nie o to tu chodzi. Tym co robisz krzywdzisz bardzo wielu ludzi, dlatego zrobię wszystko co w mojej mocy żebyś odpowiedział za to. Tym kończę moje wpisy na tym forum.
Pojawiles sie tu jako nowy inwestor i obrazasz tych co pisza na Forum Astro. Kazdy wyraza opinie na Forum swoja a ty wyzwasz ludzi od Troli , bedzie to zgloszone do administratora zebys wiecej nie obrazal ludzi piszacych. Jezeli dalej bedziesz obrazal ludzi wyciagniete zostana konsefenkcje.
Zniesławienie i znieważenie jest zagrożone karą grzywny lub ograniczenia wolności do roku. Zniesławienie przez środki masowego przekazu obarczone jest taką samą karą, ale także możliwością pozbawienia wolności do roku.
Ten informator to troll widać po analizie technicznej że tutaj szykuje się wybicie. Narazie wszedłem niższym kapitałem ale realizuję zyski na innych spółkach i tu raczej wejdę mocniej
Widać że ktoś chce od drobnicy wyrwać papier ostatnio kupowałem po 0.174 dzisiaj rzucał ktoś z wora do wora robiąc -9% a jak się podstawiłem to mi już nikt nie chciał rzucić
Ktos robi sztuczny popyt i podaz zeby wciagnac ludzi do zabawy. Wymienaja sie akcjami ida z jednego wora do drugiego. Przy takiej cenie akcji nie ma co odbierac od drobnicy. nawet jakby byla poadaz 1 mln akcji to raptem niecale 200 tys zloych.