Strona na steam też jest https://store.steampowered.com/app/2485430/Bullets__Brains/ W porównaniu do demo w które łupałem namiętnie - patrząc po trailerze i tym co na steam jest - gra jest dość mocno rozbudowana - coop po siedzi - sztosik.
Staty ze steamdb raczej słabe jak na chwilę obecną (ciekawy jestem jak tam WL będzie się kształtować w najbliższych tygodniach/miesiącach - newsletter poszedł z tego co widziałem):
Jest event na steamie i Bullets tam się znalazło jako jedna z upcoming co-op Na steamdb fallowersów delikatnie zaczęło przybywać, więc powoli budują się zasięgi.
To jest na 7 miejscu w kategorii najczęściej pobierane dema :) Może coś z tego będzie... Generalnie dla mnie ta gierka wygląda zachęcająco, oby sprzedaż była wysoka i przełożyła nam się na kurs akcji.
No to całkiem nieźle, nie patrzyłem na pozycję na listach itp. Oby zrobili dobre demo podczas tego eventu (o ile coś takiego będzie miało miejsce) i niech zasięgi rosną. Co-op tutaj fajną robotę robi no i graficznie też jest całkiem spoko w porównaniu do podobnych strzelanek (bazując na tym co do tej pory pokazane było) i wymienionych podczas tego eventu.