• Dobre wiesci Autor: ~Dziekitrolle [5.173.131.*]
    Wyjątkowo dużo trolli naganiajacych na bankructwo. Z uwagi że nc nie można grać na spadki to chcą wyrwać akcje. Na spółce ostatnio zerowe obroty. Chcących akcji jest lekko z 10+ czyli kroi się cos mocnego. Z obserwacji rządzących widać że są obkupieni w spółki OZE i będą pompować. Także głupio zrobiliście trolle ujawniając się. Bałem się o kapitał teraz ani grosza ode nie zobaczycie a nawet dokupie.
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~Zebra [94.203.203.*]
    Zgłoś się do lekarza, szybko! To się nazywa mechanizm wyparcia prawdy i syndrom sztokholmski za razem. Ale podobno da się wyleczyć.
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~Strateg [83.9.206.*]
    Na pewno coś jest na rzeczy
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~fox [5.173.131.*]
    Temat jest nam znany ,zapinac pasy
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~gracz [83.26.195.*]
    Powiem tak nie wiem skąd wzięliście się,ale jeśli Prezes chciałby wprowadzić swoje akcje do obiegu to tylko w najbliższym roku-dwa,rok 2024 będzie rokiem OZE I klimatycznego szaleństwa 3- 4 kw może w księgach być przełomowy więc pompkę zrobić na 2 fix przejmujac wprzód akcje od zawiedzionych nie trudno jak się ma słupy.Ale się zobaczy raczej o coś takiego go nie posądzam.
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~Free [77.254.185.*]
    Mnie najbardziej spodobał się fragment "Na spółce ostatnio zerowe obroty".

Nie wiem tylko czy to brak rozeznania spółki przez płatne trolle czy celowy sarkazm:)
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~Milan [83.9.233.*]
    Może po prostu nieznośna lekkość bytu
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~Vit [46.134.119.*]
    Trzeba znaleźć jeleni do kupna jeśli chce się sprzedać
  • Re: Dobre wiesci Autor: ~gracz [5.184.253.*]
    Kto odda ten odda, sytuacja spółki dobra nie jest, i raczej bedzie to wykorzystane do przejęcia akcji niż pozbycia się jeszcze przy tym ff można tu cuda zrobić.Zobaczymy takie jest moje przeświadczenie może jestem naiwny.
[x]
MTENERGIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.