• Trader 21 Autor: ~Luzik [49.237.6.*]
    Obejrzyjcie sobie wywiad tego gościa na YT.
    Ciekawe hipotezy ma na temat CD Projekt https://youtu.be/lNAtlWMgZR8
  • Re: Trader 21 Autor: ~Luzik [49.237.6.*]
    Od 46 minuty .
  • Re: Trader 21 Autor: ~Storm [37.47.254.*]
    Ogladalem sobie akurat caly wywiad. Tez jestem mile zaskoczony ze poruszyl temat CDR.
  • Re: Trader 21 Autor: ~Ireneusz [85.221.220.*]
    Widać że nie ma pojęcia. Ani słowa o Phantom Liberty. Mówi że Właściciele zarządzali skup jak cena była po 120. Nieprawda bo była po 150 a nie przeprowadzili jeszcze skupu. Że budują narracje pod wiedźmina 4 za 3-4 lata a już nad nim pracują 2,5 roku a z tymi zespołami i na nowym silniku zrobią to w kolejne 2 lata. A teraz narracja cała jest na dodatku i na CP 2077. Grunt to udawać że się jest mentorem. Byłem raz na jego prelekcji jakimś kongresie i koleś odjechał w swoją nieomylność i wspaniałość. .
  • Re: Trader 21 Autor: ~Ty [194.31.36.*]
    Jak Trader 21 powiedział że będzie kupował to ja też!
  • Re: Trader 21 Autor: ~fghgfd [89.72.110.*]
    jestem daleki od podejmowania decyzji inwestycyjnych na podstawie rekomendacji kogoś , choć z drugiej strony Trader21 mdociera do dość dużego grona odbiorców , więc ktoś tam pewnie może ślepo skopiować jego ruch jeśli zacznie budować pozycję na CDR w swoim portfelu inwestycyjnym. Nie mniej jednak każdy decyduje sam.

Premiera PHANTOM LIBERTY 26 września , zaraz GAMESCOM a do czasu premiery PHANTOM LIBERTY TOURNEE
  • Re: Trader 21 Autor: ~Endriu [213.134.183.*]
    W 2022 roku było info o nowej strategii i rozpoczęciu skupu, na który zezwolono 5 lat wcześniej. Działania te wywindowały kurs na 150 PLN. Potem był spadek w związku z odpisem na Syriuszu i przegłosowanie nowego skupu, który nie został zapoczątkowany.
  • Re: Trader 21 Autor: ~gfdsfg [89.72.110.*]
    skoro nowy skup nie został zapoczątkowany , to może wkrótce będzie?
  • Re: Trader 21 Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.83.*]
    Skup akcji własnych trzyma w szachu szort-ekipę.
    Oni wiedzą, że 500 mln pln spokojnie czeka na uruchomienie w każdej chwili.
    Trudno w takim otoczeniu myśleć o zbijaniu kursu, stąd ich przygotowania do redukcji pozycji.
    Krok pierwszy za nimi- zeszli z 0,5-0,6 poniżej progu.
    Teraz trudniejsze zadanie - odkup reszty akcji i zwrot właścicielowi.
    6 mln akcji przy całym dziennym wolumenie 100 tys szt.
  • Re: Trader 21 Autor: ~Luzik [49.237.39.*]
    Można dużo mówić o tym gościu ale biorąc pod uwagę jak on zarządza swoim kapitałem i biorąc pod uwagę fakt ,że on sam wypowiada się w pozytywnym tonie o CDR wystarczyło ,że i ja kupiłem sobie pakiecik :)
  • Re: Trader 21 Autor: ~Arcadius [37.248.166.*]
    NIE MA CO SIĘ ZASTANAWIAĆ... TRZEBA BRAĆ P.K.C. I ZAŁADOWAĆ SIĘ POD KOREK...
  • Re: Trader 21 Autor: ~Tt [194.31.36.*]
    Mam konto u Tradeta zysku mam 89% w 4 dni. Kazałem mu wszystko sprzedać o zapakować w CD!!
[x]
CDPROJEKT 1,11% 245,60 2025-11-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.