• Komuś bardzo zależy na kursie niskim Autor: ~Jan [81.15.151.*]
    Jak wystawiłem duże kupno powyżej 2 zł to nie było chętnych na oddanie a teraz schodzi bez problemu
  • Re: Komuś bardzo zależy na kursie niskim Autor: ~Jan [81.15.151.*]
    Jestem pewien że na fix zwalą w dół
  • Re: Komuś bardzo zależy na kursie niskim Autor: ~src [5.184.236.*]
    Piszesz jak leszcz. Tu emisja jest możliwa bo z takimi przepływami może być ciężko o płynność. Na początku roku mieli w kasie 908tys, na początku 2kw było 418tys a na jego koniec już tylko 235tys. Same kwartalne wynagrodzenia to okolice 400k więc spore ryzyko utraty płynności. Moim zdaniem rosnąć nie ma pod co a spadki jeszcze są możliwe. W Unholygra aktualnie 3 osoby i z tej gierki będą mieli grosze (kilkadziesiąt tys zł max).
  • Re: Komuś bardzo zależy na kursie niskim Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Dnia 2023-08-18 o godz. 16:16 ~src napisał(a):
    > Piszesz jak leszcz. Tu emisja jest możliwa bo z takimi przepływami może być ciężko o płynność. Na początku roku mieli w kasie 908tys, na początku 2kw było 418tys a na jego koniec już tylko 235tys. Same kwartalne wynagrodzenia to okolice 400k więc spore ryzyko utraty płynności. Moim zdaniem rosnąć nie ma pod co a spadki jeszcze są możliwe. W Unholygra aktualnie 3 osoby i z tej gierki będą mieli grosze (kilkadziesiąt tys zł max).

na playstation 5 i xbox też będą grosze? jesteś pewny?
  • Re: Komuś bardzo zależy na kursie niskim Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Dnia 2023-08-18 o godz. 16:07 ~Jan napisał(a):
    > Jak wystawiłem duże kupno powyżej 2 zł to nie było chętnych na oddanie a teraz schodzi bez problemu

kupuj zamiast marudzić, że jest historyczna promocja :) ja dobieram
[x]
DUALITY -5,75% 1,89 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.